reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Takie bóle występują na początku.Pamiętam jak mnie od początku brzuch bolał jak by miała przyjść @ i trochę to trwało.Staraj się nie przemeczac i odpoczywaj jak masz możliwość i nie denerwuj.Teraz musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać co przyniesie czas [emoji4].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
W poniedziałek okaże się czy beta rośnie.Z cierpliwością to u mnie ciężko...

reklama
Mnie martwi,że 6 dni po spodziewanej @ beta wyszła tylko 35
Nigdy nie ma pewności kiedy była owulacja i doszło do implantacji.Dla tego nie można się kierować tylko ilością dni,bo po stracie przeważnie cykle nie są jeszcze unormowane.Jak @ nie ma to trzeba wierzyć w to ,ze to jednak dobry znak.

Nigdy nie ma pewności kiedy była owulacja i doszło do implantacji.Dla tego nie można się kierować tylko ilością dni,bo po stracie przeważnie cykle nie są jeszcze unormowane.Jak @ nie ma to trzeba wierzyć w to ,ze to jednak dobry znak.

Mam taką nadzieję i trzymam się tego,że będzie dobrze.

Mam taką nadzieję i trzymam się tego,że będzie dobrze.
Bóle jak na @ też miałam. Na początku ciąży to normalne tak jak Alunia pisze. U Mnie to chyba nawet do 3 miesiąca trwało. Zawsze się dziwiłam jak dziewczyny pisały, że bóle jak przy @ aż w końcu sama tego doznałam.
A co do niskiek bety tak późno. To fakt nie możesz być pewna kiedy była owulka. Ja mimo stymulacji i zasytrzyk na pęknięcie to miałam poźną. No a dwa nie u każdej kobiety dochodzi tego samego dnia do implantacji. Jest to minimum 6 dni od owulki aż do 12 dni. Także spokojnie.
Nie stresuj fasolinki[emoji12][emoji12][emoji12]będzie dobrze i tego się trzymaj!!!

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ten czas leci jeju już tylko 6tyg[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja jeszcze 14tyg do terminu. Ale ogólnie czas Mi tak szybko leci, że hej.
Z tego co kojarzę to masz termin na koniec grudnia jakoś??? Napewno będzie Koziorożec jak Ja[emoji16][emoji16]

Tak kochana trermin to mam dokładnie na 1stycznia
No ale będę mieć cesarkę i chyba urodzę na same święta
A ty jak się czujesz ?

Ale fantastycznie gratuluję kochanaja muszę jeszcze poczekać 6tygodni do terminu zostało czuje się dobrze
Pozdrawiam i buziaki dla maluszka
Dziekuje bardzo Kochana[emoji9]
To już niedługo i będziesz tulić swoje szczęście [emoji3][emoji7][emoji9] trzymam za Was bardzo mocno kciuki, rosnijcie jeszcze spokojnie i czekamy na wiadomość [emoji3]buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bóle jak na @ też miałam. Na początku ciąży to normalne tak jak Alunia pisze. U Mnie to chyba nawet do 3 miesiąca trwało. Zawsze się dziwiłam jak dziewczyny pisały, że bóle jak przy @ aż w końcu sama tego doznałam.
A co do niskiek bety tak późno. To fakt nie możesz być pewna kiedy była owulka. Ja mimo stymulacji i zasytrzyk na pęknięcie to miałam poźną. No a dwa nie u każdej kobiety dochodzi tego samego dnia do implantacji. Jest to minimum 6 dni od owulki aż do 12 dni. Także spokojnie.
Nie stresuj fasolinki[emoji12][emoji12][emoji12]będzie dobrze i tego się trzymaj!!!

Mam taką nadzieję i dzięki wielkie za podtrzymywanie otuchy,bo tak bym chyba zwariowała po poronieniu jestem.bardziej wyczulona na wszystko...

Do góry