reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć Lenka co tam u Ciebie jak się czujesz ,ile jeszcze Ci zostało żeby wziąć w ramiona swojego skarba [emoji7][emoji4]
My już jesteśmy razem , synek jest cudowny a ja jestem przeszczęśliwa że go mamy [emoji7][emoji8][emoji16][emoji38]
Za Was trzymam bardzo mocno kciuki [emoji3][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fantastycznie gratuluję kochanaja muszę jeszcze poczekać 6tygodni do terminu zostało czuje się dobrze
Pozdrawiam i buziaki dla maluszka

Ale fantastycznie gratuluję kochanaja muszę jeszcze poczekać 6tygodni do terminu zostało czuje się dobrze
Pozdrawiam i buziaki dla maluszka
Ale ten czas leci jeju już tylko 6tyg[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja jeszcze 14tyg do terminu. Ale ogólnie czas Mi tak szybko leci, że hej.
Z tego co kojarzę to masz termin na koniec grudnia jakoś??? Napewno będzie Koziorożec jak Ja[emoji16][emoji16]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj co jakiś czas pobolewa brzuch jak na @ mam nadzieję,że to nie to...
Mnie tak do 9 tc bolał i byłam na luteine dopochwowej.To raczej nic groźnego jak nie występują przy tym silne skurcze takie jak przy okresie i ból pleców i plamienie.Jak fasolinka jest w środku to wszystko się tam rozciąga i stąd ten ból.Możesz brać na to magnez działa rozkurczowo.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie tak do 9 tc bolał i byłam na luteine dopochwowej.To raczej nic groźnego jak nie występują przy tym silne skurcze takie jak przy okresie i ból pleców i plamienie.Jak fasolinka jest w środku to wszystko się tam rozciąga i stąd ten ból.Możesz brać na to magnez działa rozkurczowo.

W sumie ten ból jest delikatny za kłuje i odpuszcza.

reklama
W sumie ten ból jest delikatny za kłuje i odpuszcza.
Takie bóle występują na początku.Pamiętam jak mnie od początku brzuch bolał jak by miała przyjść @ i trochę to trwało.Staraj się nie przemeczac i odpoczywaj jak masz możliwość i nie denerwuj.Teraz musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać co przyniesie czas [emoji4].

Do góry