Ewelina271990
Fanka BB :)
Dobrze myślę,że dni płodne wracają jak już poziom bhcg jest 0?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie odpuszczaj. Bedzie dobrze.Dobrze myślę,że dni płodne wracają jak już poziom bhcg jest 0?
Ewelina no coś ty! Nie odpuszczaj - tzn to jest w sumie jakaś metoda [emoji14] ja jak odpuściłam wtedy zobaczyłam magiczne [||] hehe więc może odpuść, po prostu się kochacie i wtedy się uda tylko troszkę więcej pozytywnego nastawienia! :*Wątpię....Odpuszczam już....Idę chyba beczeć
Gratuluje[emoji4]Wczoraj byłam na usg połówkowym wszystkie parametry w normie bobas jest zdrowy. Praktycznie na 100 % będzie synek odrazu pokazał co tam skrywa między nogami [emoji2].
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomościWczoraj byłam na usg połówkowym wszystkie parametry w normie bobas jest zdrowy. Praktycznie na 100 % będzie synek odrazu pokazał co tam skrywa między nogami [emoji2].
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Lenka co tam u Ciebie jak się czujesz ,ile jeszcze Ci zostało żeby wziąć w ramiona swojego skarba [emoji7][emoji4]Super wiadomości