justys0702
Fanka BB :)
Ciaza jest powyzej 5. Moze powtorz bete za 2 dni.Raczej to nie ciąża wyszło mi 11 to pewnie przez tego torbiela
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciaza jest powyzej 5. Moze powtorz bete za 2 dni.Raczej to nie ciąża wyszło mi 11 to pewnie przez tego torbiela
No wiem,że jest powyżej 5,ale jakaś niska.No mam zamiar powtórzyć jeszcze za 2 dniCiaza jest powyzej 5. Moze powtorz bete za 2 dni.
Moze to wczesna ciaza. A kiedy masz termin @?No wiem,że jest powyżej 5,ale jakaś niska.No mam zamiar powtórzyć jeszcze za 2 dni
11.11.sobotaMoze to wczesna ciaza. A kiedy masz termin @?
Kochana jak już kiedyś tu pisałam Moja ciąża zaczęła się od bety 12.5[emoji6][emoji6][emoji6]z cystą na jajniku. No i Natka też miała malutki wynik. Także dziewczyny dobrze radzą. Powtórz bętę po 48godz. Jak będzie podwójny przyrost to znaczy, że ciąża się rozwija[emoji6][emoji6][emoji6]trzymam mocno kciuki. Ja w te małe bety wierzę całym sercem!!!No wiem,że jest powyżej 5,ale jakaś niska.No mam zamiar powtórzyć jeszcze za 2 dni
Najbardziej boję się,że to nie ciąża tylko z powodu tego torbiela mam taki wynik i pozytywny test.Tylko dziwne,że przez 2miesiące miałam torbiela i nic nie czulam żadnych dolegliwości a teraz po prostu wszystkie prawie objawy na ciążę.No napewno powtórzę...a potem do lekarza ba usg,bo szybciej ześwirujeKochana jak już kiedyś tu pisałam Moja ciąża zaczęła się od bety 12.5[emoji6][emoji6][emoji6]z cystą na jajniku. No i Natka też miała malutki wynik. Także dziewczyny dobrze radzą. Powtórz bętę po 48godz. Jak będzie podwójny przyrost to znaczy, że ciąża się rozwija[emoji6][emoji6][emoji6]trzymam mocno kciuki. Ja w te małe bety wierzę całym sercem!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro zrobię napewno@Ewelina271990 powtorz bete. Pamietaj ciaza jest powyzej 5. Moze mialas pozna owulacje.
☆ Walczyć o marzenia ☆