reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@mfifi04 pije herbate z przywrotnika. Taka roslina. Nie wierze w szamanstwo, ale w koncu duzo preparatow jest na bazie ziol. Nie zaszkodzi.

@AnetaManiak
Trzymam kciuki zeby u Ciebie wszystko dobrze poszlo. Dobra masz opieke? Dobrego lekarza

Za tydzien bede wiedziec czy sie udalo! Te hormony mnie dobijaja. Moze sie tu dzielic informacjami chy dwie krewki czy nie?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

@xxEwelaxx jak 500 to raczej nie powinien być efekt pregnylu. Możesz spróbować zrobić jutro teścik[emoji6][emoji6][emoji6]

A u Nas dobrze. Mały daje o sobie znać[emoji1][emoji1][emoji1]w przyszłym tygodniu wybieram się do Polski na parę dni. Ale rodzinka nic nie wie[emoji6][emoji6][emoji6]będzie niespodzianka. I udało Mi się umówić prywatnie wizytę na Usg 3D żeby zobaczyli wnuka[emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx jak 500 to raczej nie powinien być efekt pregnylu. Możesz spróbować zrobić jutro teścik[emoji6][emoji6][emoji6]

A u Nas dobrze. Mały daje o sobie znać[emoji1][emoji1][emoji1]w przyszłym tygodniu wybieram się do Polski na parę dni. Ale rodzinka nic nie wie[emoji6][emoji6][emoji6]będzie niespodzianka. I udało Mi się umówić prywatnie wizytę na Usg 3D żeby zobaczyli wnuka[emoji4][emoji4][emoji4]

O kurczę ale będzie super niespodzianka [emoji4] napewno będą zadowleni, i zobaczą wnuka [emoji7]
Czyli synek daje mamie kopniaczki ?

Poczekam z tym testem nie chce się nakręcac nie potrzebnie, tych rozczarowań mam juz dość. No i strach mam z tym antybiotykiem

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 pije herbate z przywrotnika. Taka roslina. Nie wierze w szamanstwo, ale w koncu duzo preparatow jest na bazie ziol. Nie zaszkodzi.

@AnetaManiak
Trzymam kciuki zeby u Ciebie wszystko dobrze poszlo. Dobra masz opieke? Dobrego lekarza

Za tydzien bede wiedziec czy sie udalo! Te hormony mnie dobijaja. Moze sie tu dzielic informacjami chy dwie krewki czy nie?

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
Powiem Ci tak po 8 latach leczenia się w Polsce. Dopiero tytaj lekarz wziął się za Nas konkretnie i już w pierwszym cyklu z małą pomocą hormonów zaszłam. Mam świetnego lekarza niemca. Zawsze w każdej chwili można do niego dzwonić. A jak jest coś nie tak w godzinach jak ma otwartą przychodnie to przyjmie Ciebie bez kolejki i to od razu!!! Ja sobie Go bardzo chwale. Zresztą przy stracie też miałam bardzo miła opiekę w szpitalu.

A jak tylko będziesz miała tescior z dwoma kreseczkami to oczywiście prosimy o pochwalenie się nim[emoji6][emoji6][emoji6]

Czy jak jeszcze utrzymuje się u mnie beta to mogę odczuwać jeszcze dolegliwości np.ból piersi,nudności,senność?
Kochana ja jestem tym nieszczesnym przypadkiem gdzie beta po poronieniu jeszcze urosla i spadała przez dwa miesiace no i dolegliwości jak w ciazy jeszcze przez około miesiąc:(

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@anitamaniak az tak dlugo sie staraliscie?
A teraz w ktorym tygodniu jestes? Przepraszam nie czytalam historii forum.

Trzymam zq nas wszystkie mocno kciuki.

Moja dawna pani ginekolog po stracke powiedziala ze mam zobaczyc jak dzieci w syrii umieraja a nie przejmowac sie utrata... zabolali ... i juz wiecej do niej nie poszlam.
Teraz bylama na jednwj wizycie u innej i wydaje sie sympatyczna. Mam öroblemy ogolnie z zaufaniem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx oj bo wiesz Ja to do tych niecierpliwych należę[emoji1][emoji1][emoji1]no ale poczekam na te śliczne dwie kreseczki[emoji6][emoji6][emoji6]tym razem szczęśliwe[emoji4][emoji4][emoji4]

Oj tak synuś daje kopniaczki. Ale jak tatuś przykłada rękę do brzuszka to synuś robi Mu psikusa i przestaje

A muszę Wam się pochwalić co zrobiłam dla małego
1506622900-aaaaaa.jpeg

Do góry