reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@Wroni o z Poznania? Ja Oborniki milo.. jakie ziola? Ojca sroki? Czy jak to tam sie nazywa [emoji20]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie.Nie wiem czy ktos mnie tu pamieta bo pisalam na tym watku ale baaaaaaaardzo dawno temu.Za wszystkie staraczki mega mocno trzymam kciuki sama aktualnie staram sie o dzieciatko ale jak na razie z marnym skutkiem juz 10 cykli za mna

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

@Ewelina271990 niestety tak. To są takie skutki uboczne tego. Ale podejrzewam, że niedługo miną. Oby @ jak najszybciej się pojawiła.

@Wroni powiem Ci szczerze, że Moje objawy były jak na @(tak w skrócie nazywamy miesiączkę). A wysypana od trądziku dalej jestem. Wyglądam przez to jak ciężarna nastolatka[emoji6][emoji6][emoji6]

@roxie123 no Ja na początku tej ciąży wylądowałam w szpitalu opuchnięte i z alergią na rękach. Do tego jakaś guloja w przełyku Mi się zrobiła. I co się okazało, że Mój organizm w taki sposób zareagował na podnoszące się hormony ciążowe. Tydzień czasu leżałam i wzmacniali Mi organizm. Ale nie zapomne nigdy słów lekarza, że jak to nie przyniesie efektów to będą musieli dla Mojego dobra usunąć ciążę. Na szczęście pomogło. Ale do tego na koniec lekarz Mi powiedział, że pod koniec ciąży może to się bardzo nasilić. Żebym była przygotowana i od razu się do nich zgłosić. I widzisz też jestem przebadana niby wszystko w porządku a takie coś się przypałętało. Także mimo robionych badań nigdy nie można być niczemu pewnym.

@mfifi04 to fajnie, że już walczycie. Lekami jesteś obstawiona także mówię Tobie, że teraz pójdzie jak z górki. No właśnie a jak kłucia znosisz???
A u Nas dobrze. Mały w brzuszku rozrabia, aż miło. No i ten detektor tentna to dla Mnie cudo. Wieczorkiem jak się kładziemy z mężem to słuchamy serduszka. Coś pięknego.

Napisane na FDR-A01L w aplikacji Forum BabyBoom

@Wroni to witam koleżankę po sąsiedzku. Ja też w Niemczech. Ale dalej od Ciebie. Ja mieszkam w Wetter około 100km przed Farnkfurtem nad Menem.

@AnetaManiak można powiedzieć że choroba puściła prawie po 2 tygodniach. Nadal jestem na zwolnieniu, w poniedziałek idę do pracy. Termin @ na wtorek. Dziś 25 dc wczoraj zrobiłam test tak sobie nie wiem po co i była jasniutka druga kreska, ale nie jaram się bo b yc może to pregnyl on tak działa i dość długo się utrzymuje w oranizmie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak można powiedzieć że choroba puściła prawie po 2 tygodniach. Nadal jestem na zwolnieniu, w poniedziałek idę do pracy. Termin @ na wtorek. Dziś 25 dc wczoraj zrobiłam test tak sobie nie wiem po co i była jasniutka druga kreska, ale nie jaram się bo b yc może to pregnyl on tak działa i dość długo się utrzymuje w oranizmie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ile dni po pregnylu jesteś??? Bo u Mnie po 7dniach już ani śladu nie było

@AnetaManiak tak jestem obstawiona lekami. Teraz musi sie udac. Pierwszy zastrzyk to byl koszmar. Beczalam [emoji24][emoji22]
Dzis byl trzeci - bez porownania.
Boli przy wstrzykiwaniu roztworu - takie pieczenie.
Bardzo sie ciesze ze juz zero stresu fajnie tak sluchac serduszko [emoji7]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak to tez miałaś przygody ... oby juz bylo tylko dobrze
@Aschlee25 w takim razie kciuki za starania &&&
@Wroni ja prawie 7 lat w Uk byłam ale wróciłam do domu aby miec dobra opiekę medyczną
@xxEwelaxx może jednak fasolka [emoji4]
@mfifi04 to normalne że piecze , trochę boli robia sie zrosty i sinuaki , ale jakbyś sama robiła to się ma lepsze wyczucie [emoji4] ja sobie chwalę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx owszem utrzymuje się do 14dni ale jak dostajesz podwójną dawkę. No nic czekamy i liczę, że ta kreseczka bedzie coraz ciemniejsza[emoji4][emoji4][emoji4]

@mfifi04 bidulko. Współczuję Ci. No tak, ale czego to się nie robi dla tego malutkiego wielkiego szczęścia[emoji16][emoji16][emoji16]będzie dobrze teraz już napewno!!!

Do góry