reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja też w to wierzę!!![emoji6][emoji6][emoji6]nie ma innej opcji.

U Mnie ogólnie wszystko ok. Prócz tego, że mam problemy ze spaniem i czasami straszne bóle piersi. To tak poza tym narzekać nie mogę. No i tak jak wcześniej pisałam ten detektor tętna to dla Mnie coś wspaniałego. Bardzo Mnie to uspokaja. Czasami trzeba się naszukać serduszka bo maleństwo się tak kręci ale jak już je usłyszę to mordka Mi się cieszy. No i dorbne kopniaczki albo takie łaskotanie już czuję.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Juz kopniaczki? Super gratulacje kochana [emoji9]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aneta wlansnie ma metylowy i rowniez zwykly. Wiec dla mnie bez sensu brac cos co mi szkodzi [emoji58]

Czyli ty masz ta gorsza wersje. Ja mam hetero. Jaki kwas teraz bierzesz? Ja ogolnie odstawilam. Nie biore kwasu -skoro organizm go nie przyswaja. Chce zamowic metylowy-tylko z neta nigdy nie zamawialam. Zespol antyfosfolipidowy robilas?
To moje wyniki
1505210079-aaaaaa.jpeg

Biore teraz kwas foliowy z apteki na recepte ;) a wczesniej brałam miovarian to taki powiekszony skład. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz kopniaczki? Super gratulacje kochana [emoji9]

Niom. Narazie są takie delikatne. Chociaż czasami się zdarzają takie mocniejsze. Ale to narazie rzadko kiedy. Pierwsze ruchy poczułam już z półtora tygodnia temu. Miałam położoną rękę na brzuchu i jak to poczułam to aż się popłakałam.

Mam nadzieję że niedługo i Ty będziesz taka szczęśliwa i za parę miesięcy będziesz nam się chwaliła kopniaczkami[emoji1][emoji1][emoji1]

@90_natka właśnie na ostatnim usg nie chciało się pokazać, był to 12tc. Lekarz miał nawet problemy z pomiarami bo dzieciątko tak się wierciło. A jak poprosiłam o zdjęcie to jakby Mnie usłyszało tak zaczęło fikać[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@90_natka dziś na obchodzie był mój lekarz prowadzący i mówił, że do czwartku mnie wypuszcza.W czwartek mam u niego wizytę [emoji6].W piątek prenatalne [emoji5].Na oglądam się dzidzi [emoji5].Jeszcze mają w szpitalu zrobić usg poproszę o zdjęcie może da[emoji4].
Synek daje ci pospać jak samopoczucie?Juz po pierwszym spacerku?

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 na Twoim miejscu nie brała bym zwykłego kwasu nawet w większej dawce o którym pisze Inezka :) bo tylko o to w tym chodzi,Inezki ma powiększoną dawkę a te zwykłe są bez recepty

reklama
Do góry