reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki. Dawno u was nie pisalam.
Chcialam was poinformowac, ze wczoraj o 9.50 przyszla na swiat moja coreczka Lilianka. Wazy 4240kg i ma 55cm dlugosci.
Porod byl silani natury.
W poniedzialek rano zaczely mi wody odchodzic, zostalam przyjeta na oddzial. Skorcze zaczely sie dopiero w nocy i o godzinie 7 rano trafilam na porodowke. Co do bolu to nie bede wam go opisywac. Powiem tylko tyle, ze jak poloza dziecko przy sobie, to zapomana sie o jakimkolwiek bolu.

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
Melduję się i ja :)
@Justysia dobre wieści szybko się rozchodzą gratuluję kochana, jak bedziesz miała siłę to się odezwij. I koniecznie napisz co zdecydowaliście z imieniem :)
@Anetka kochana super, że masz takie magiczne urządzenie, jak mama spokojna to i dzidzia ma się lepiej. Pisz od razu po wizycie kto tam w brzuszku mieszka. Kciuki oczywiscie są :)
@inezka oby zwiekszenie dawki clo okazało się zwiekszeniem dawki szczęścia :)
@ALUNIA najwazniejsze, że plamienia ustały i bedziecie mogli spokojnie wyjść do domu.
@natka zdrówka dla całej rodziny.
@Niecierpliwa witaj, wszystkie doskonale wiemy co czujesz, bo każda z nas to przeszła i dlatego wiemy jak podtrzymać na duchu bez udawania, że się nic nie stało...
@Ewarut absolutnie nie wolno Ci w ten sposób myśleć...
@mfifi i co dalej? Jakieś leki czy jak?

U nas jak zwykle w płodne lipa... przeziębienie tym razem dopadło męża . Nie ma siły ruszyć palcem, a co dopiero... no wiecie czym ;) Młoda też gile przyniosła z przedszkola. No nic już się pogodziłam z tym, że w tych sprawach pod górkę ale się nie poddamy :)
Pewnie jakoes leki.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki. Dawno u was nie pisalam.
Chcialam was poinformowac, ze wczoraj o 9.50 przyszla na swiat moja coreczka Lilianka. Wazy 4240kg i ma 55cm dlugosci.
Porod byl silani natury.
W poniedzialek rano zaczely mi wody odchodzic, zostalam przyjeta na oddzial. Skorcze zaczely sie dopiero w nocy i o godzinie 7 rano trafilam na porodowke. Co do bolu to nie bede wam go opisywac. Powiem tylko tyle, ze jak poloza dziecko przy sobie, to zapomana sie o jakimkolwiek bolu.

f2w3yx8d527fn6nf.png
Gratulacje kochana :*:*
Cieszę się bardzo że wszystko skończyło się dobrze
Jak ten czas leci
Dużo zdrówka dla malutkiej
:*

@alunia87 najważniejsze że wszystko dobrze i już niebawem będziecie w domu, zawsze to lepiej leżeć w domu :)
Co do naszego spaceru to pierwszy był już dawno bo chyba ze 2 dni po powrocie ze szpitala :) co prawda był wtedy lekko "oszukany" ;) bo tylko pareset metrów do placu zabaw na ławkę bo na więcej nie pozwolił mi mój stan i ból wtedy :)
A u Ciebie już prenatalne praktycznie... Szok jak ten czas leci :)

@××Ewela×× szkoda że bez monitoringu teraz. Ale trzymam kciuki za ten cykl :)

@justys0702 gratulacje :) całkiem spora ta Wasza córcia :) i mówiłam, że dasz radę! Szybkiego powrotu do sił i do domu :)

@aga_agi to dla Was też dużo zdrówka :) i to że chorobsko dopadło to wcale nie znaczy że cykl stracony :) trzymam kciuki!

@AnetaManiak a jednak synuś :) gratulacje!

A jak ta u Ciebie??? Który to już tydzień?? A wiesz już może kto u Ciebie w brzuszku gości???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja już 25 tydzień u mnie w brzuszku mieszka Amelka ,czujemy się dobrze
Malutka rosnie i z niecierpliwoscia na nia czekamy ;)
a ucb widze z bd Adas piękne imie mam do niego sentyment ;)

reklama
Kochana ja już 25 tydzień u mnie w brzuszku mieszka Amelka ,czujemy się dobrze
Malutka rosnie i z niecierpliwoscia na nia czekamy ;)
a ucb widze z bd Adas piękne imie mam do niego sentyment ;)
Już 25tc jak ten czas leci. Ja pamiętam dopiero co jak dotarłam na to forum i krótko po tym był u Ciebie pozytywny test właśnie. Czyli teraz z tego wątku jesteś chyba następną w kolejce do rozpakowania[emoji6][emoji6][emoji6]Amelka też bardzo ładne imię podoba Mi się bardzo[emoji1][emoji1][emoji1]
Oj pamiętam jak się bardzo bałaś na początku. Dalej jeszcze dopada Ciebie taki strach czy już nie??? Bo Ja to przed każdą wizytą się boję. Lekarza mam świetnego, no ale wspomnienia zawsze zostają.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry