reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Już po.. więc nie pękają mi pęcherzyki bez zastrzyku się nie obędzie, zrobiła mi się mała torboelka ale powiedział że się wchlonie i to nic groźnego. I clo mam brać od 2 dc przez 5 dni. Jakoś zdolowala mnie ta wizyta.. Może może to ta pogoda tak działa.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. To akurat nic złego wystarczą zastrzyki i będzie wszystko dobrze. Także Ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu. Ogólnie mam wrażenie właśnie, że psychika może Ciebie blokować. Jesteś na cykle tak samo źle nastawiona jak Ja byłam zawsze. Ja nigdy nie mówiłam, że się nam uda tylko, że napewno nigdy nie będziemy mieli dzieci. Musisz spróbować sama sobie przemówić i to już na początku cyklu, że to jest ten . Ten który zaowocuje waszą Miłości. Tupnąć noga i powiedzieć sobie przed lustrem "w tym cyklu znajdę w ciążę i Ją donoszę i będziemy mieli zdrowe dziecko". Powtarzaj to za każdym razem jak tylko zwątpisz i tak długo aż uwierzysz w te słowa. Mogę powiedzieć sama po sobie, że to działa. Mnie to odblokowało[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spokojnie. To akurat nic złego wystarczą zastrzyki i będzie wszystko dobrze. Także Ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu. Ogólnie mam wrażenie właśnie, że psychika może Ciebie blokować. Jesteś na cykle tak samo źle nastawiona jak Ja byłam zawsze. Ja nigdy nie mówiłam, że się nam uda tylko, że napewno nigdy nie będziemy mieli dzieci. Musisz spróbować sama sobie przemówić i to już na początku cyklu, że to jest ten . Ten który zaowocuje waszą Miłości. Tupnąć noga i powiedzieć sobie przed lustrem "w tym cyklu znajdę w ciążę i Ją donoszę i będziemy mieli zdrowe dziecko". Powtarzaj to za każdym razem jak tylko zwątpisz i tak długo aż uwierzysz w te słowa. Mogę powiedzieć sama po sobie, że to działa. Mnie to odblokowało[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Będę starała zmienić swoje nastawienie ale myślę że to będzie bardzo ciężkie bo walczę z tym od dłuższego czasu.. Ale Ty naprawdę jesteś dobrym przykładem :) mam nadzieję nadzieje ze ten nowy cykl przyniesie mi szczęście :)

No wlasnie teoretycznie nie... tym bardziej jestem zaskoczona !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To myślę że warto to sprawdzić bo przy niedomodze ciałka żółtego zazwyczaj wystarczy podanie progesteronu w 2 fazie cyklu.

Mysiaka gratulacje

Ewela najważniejsze że wiesz już na czym stoisz, a skoro pęcherzyki nie pękają to zastrzyk pomoże. Ja praktycznie w każdym cyklu miałam monitoring i zastrzyk ( clo brałam tylko 3 miesiące, potem zawsze sam zastrzyk) i owulacja występowała :) także nie dołuj się!
I wiem że się powtarzam i na dodatek powtarzam to co inne dziewczyny piszą ale naprawdę nastawienie to już połowa sukcesu! Bo głowa naprawdę potrafi wszystko zablokować...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki zagladam do was a tu taka cisza ....
@Anetka i @ALUNIA co u was ? Mam nadzieje ze dzidziusie rosna razem z wami [emoji12][emoji8]
@aga agi rozumie ze nie ustajesz w staraniach ....[emoji8]
@Ewela i @miffi trzymam kciuki zeby sie wam tym razem udało [emoji16][emoji7]

Dziewczynki u mnie bardzo kiepsko ...dzisiaj mialam monitoring i po stymulacji clo pecherzyki sa ale zaledwie wielkosci 9mm takie największe wiec bardzo kiepsko bo dzisiaj 10dzien cyklu ....ide jeszcze raz w czwartek jak cos podrosna to dostane zastrzyk zeby napewno pekły

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki zagladam do was a tu taka cisza ....
@Anetka i @ALUNIA co u was ? Mam nadzieje ze dzidziusie rosna razem z wami [emoji12][emoji8]
@aga agi rozumie ze nie ustajesz w staraniach ....[emoji8]
@Ewela i @miffi trzymam kciuki zeby sie wam tym razem udało [emoji16][emoji7]

Dziewczynki u mnie bardzo kiepsko ...dzisiaj mialam monitoring i po stymulacji clo pecherzyki sa ale zaledwie wielkosci 9mm takie największe wiec bardzo kiepsko bo dzisiaj 10dzien cyklu ....ide jeszcze raz w czwartek jak cos podrosna to dostane zastrzyk zeby napewno pekły

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się na tym zbytnio nie znam ale jak byłam po clo w 10 dc to pęcherzyki maly 14 mm ale nie wiem czy to sprawa inwidualna bo nie mam wogole o tym pojęcia.

@ przyszła dzisiaj 1 dc od jutra clo więc zaczynamy nowy cykl :)

Do góry