AnetaManiak
Fanka BB :)
Spokojnie. To akurat nic złego wystarczą zastrzyki i będzie wszystko dobrze. Także Ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu. Ogólnie mam wrażenie właśnie, że psychika może Ciebie blokować. Jesteś na cykle tak samo źle nastawiona jak Ja byłam zawsze. Ja nigdy nie mówiłam, że się nam uda tylko, że napewno nigdy nie będziemy mieli dzieci. Musisz spróbować sama sobie przemówić i to już na początku cyklu, że to jest ten . Ten który zaowocuje waszą Miłości. Tupnąć noga i powiedzieć sobie przed lustrem "w tym cyklu znajdę w ciążę i Ją donoszę i będziemy mieli zdrowe dziecko". Powtarzaj to za każdym razem jak tylko zwątpisz i tak długo aż uwierzysz w te słowa. Mogę powiedzieć sama po sobie, że to działa. Mnie to odblokowało[emoji3][emoji3][emoji3]Już po.. więc nie pękają mi pęcherzyki bez zastrzyku się nie obędzie, zrobiła mi się mała torboelka ale powiedział że się wchlonie i to nic groźnego. I clo mam brać od 2 dc przez 5 dni. Jakoś zdolowala mnie ta wizyta.. Może może to ta pogoda tak działa.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom