reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana GRATULUJĘ !!!!
Też miałam taką blada kreseczke na teście a teraz leci juz 25 tc i mój synek fika koziołki w brzuszku [emoji5] [emoji178]
U ciebie tez wszystko będzie dobrze trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji178] [emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png
Jutro powtórzę mam nadzieję ,ze będzie ciemniejsza[emoji5] i @ na pewno nie przyjdzie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie miałam pisać co z Tobą???? Bo nie chciałam żeby to ostatnie było złośliwe tylko troszkę podnieść Ciebie na duchu[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]pojawiły się jeszcze jakieś "zabrudzenia"??? Robiłaś jeszcze jeden test???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta ja nie odebralam tego jako zlosliwe [emoji11] po prostu siedze cicho, zeby siebie nie nakrecac [emoji38] Zadnych plamien nie mam, tylko wtedy ta drobinka . Nie zaprzatam sobie tym glowy. Zajmuje sie sprzataniem domciu bo holiday mi sie zaczal, a do pracy wracam dopiero 6 wrzesnia. Czekam jeszcze na poniedzialek jak na zbawienie bo to dzien @ jesli mi sie nie zacznie i do srody bedzie ok to ide do lekarza zarejestrowac sie. Oczywiscie zadnych badan nie zrobia, bo to za wczesnie, ale okolo 3 sierpnia pujde do gina w Polsce.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@AnetaManiak no i test dzis rano zrobilam ( jakby moglo byc inaczej [emoji12] )

1500724702-aaaaaa.jpeg

Chyba juz wyglada lepiej ta nieszczesna kreska [emoji58]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Kochana to jest już krecha!!!
No Dziewczyny aż Mi się mordka cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przetrzecie szlaki dla reszty. Jestem tego pewna!!!!! Aj cieszę się jak głupia[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale sie tu dzisiaj dzieje [emoji12]
@ALUNIA piekne dwie kreseczki[emoji177]
@aga i @SOMEONE dopoki nie ma @ jest nadzieja [emoji12][emoji176]
@Nusia123 nowy cykl nowa nadzieja udanej zabawy [emoji126] [emoji12][emoji6]
@Dorcia super wiadomość ze twój trufelek rośnie [emoji7]
@Anetka oszczedzaj sie i dbaj o was [emoji177]

Aj dziewczynki ja tez czekam na poniedziałek na @ albo i nie... [emoji12]Wracam z Warszawy bylismy na przymiarkach ciuszków z moja ksiezniczka do reklamy sklepu Smyk i teraz czekamy na wiadomość czy w srode zdjecia oficialne [emoji7][emoji182]
Milego weekendu wam życzę [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry