aga_agi
Fanka BB :)
Alunia super gratuluję, wszystko będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alunia super gratuluję, wszystko będzie dobrze
Super gratulacje [emoji11]
Właśnie miałam pisać co z Tobą???? Bo nie chciałam żeby to ostatnie było złośliwe tylko troszkę podnieść Ciebie na duchu[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]pojawiły się jeszcze jakieś "zabrudzenia"??? Robiłaś jeszcze jeden test???Super gratulacje [emoji11]
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
jest okruszek kochana!!!! dbaj o siebie !! z calego serca powodzeniaJeszcze się nie cieszę z nerwów spać nie mogę.Czarny scenariusz przed oczami.Jutro powtórzę test ,bo to Pink test ,a tym testa średnio wierzę.W poniedziałek zrobię betę jak jutro też będzie pozytywny.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Miłej zabawy!!! Szkoda, że przyszła. No ale nowy cykl nowe możliwości [emoji6][emoji6][emoji6] oby ten guzek to nie było nic nie dobrego. Może to zwykły "tłuszczak" czy jakoś tak. Po prostu czasami w jednym miejscu kumuluje się tłuszcz i wtedy takie coś powstaje. I to bez względu czy jesteś osobą okrąglutką czy szczyplutką[emoji6][emoji6][emoji6]Je
jest okruszek kochana!!!! dbaj o siebie !! z calego serca powodzenia
Ja dzis distalam @ siedze u fryzjera bo wesele szwagra ehh boli brzuch w pon usg piersi trzymajcie kciuki zeby to byla lagodna zmiana
Kochana oczywiście zaciśnięte, a w poniedziałek będą jeszcze bardziej. Ja teraz czekam na @ dziś powinna planowo być.Je
jest okruszek kochana!!!! dbaj o siebie !! z calego serca powodzenia
Ja dzis distalam @ siedze u fryzjera bo wesele szwagra ehh boli brzuch w pon usg piersi trzymajcie kciuki zeby to byla lagodna zmiana
Kochana GRATULUJĘ !!!!