reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak proszę test z samego rana.
1500694126-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia super gratuluję, wszystko będzie dobrze :tak:

reklama
@alunia87, gratuluje [emoji16] pamietaj, ze kazda ciaza jest inna i trzeba myslec pozytywnie.
Sama nie wiem, co mam dzisiaj ochote robic [emoji6] ma byc mega goraco

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratulacje [emoji11]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Właśnie miałam pisać co z Tobą???? Bo nie chciałam żeby to ostatnie było złośliwe tylko troszkę podnieść Ciebie na duchu[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]pojawiły się jeszcze jakieś "zabrudzenia"??? Robiłaś jeszcze jeden test???

Je
Jeszcze się nie cieszę z nerwów spać nie mogę.Czarny scenariusz przed oczami.Jutro powtórzę test ,bo to Pink test ,a tym testa średnio wierzę.W poniedziałek zrobię betę jak jutro też będzie pozytywny.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
jest okruszek kochana!!!! :):) dbaj o siebie !!:) z calego serca powodzenia :):)
Ja dzis distalam @ siedze u fryzjera bo wesele szwagra ehh boli brzuch w pon usg piersi trzymajcie kciuki zeby to byla lagodna zmiana :(

Je

jest okruszek kochana!!!! :):) dbaj o siebie !!:) z calego serca powodzenia :):)
Ja dzis distalam @ siedze u fryzjera bo wesele szwagra ehh boli brzuch w pon usg piersi trzymajcie kciuki zeby to byla lagodna zmiana :(
Miłej zabawy!!! Szkoda, że przyszła. No ale nowy cykl nowe możliwości [emoji6][emoji6][emoji6] oby ten guzek to nie było nic nie dobrego. Może to zwykły "tłuszczak" czy jakoś tak. Po prostu czasami w jednym miejscu kumuluje się tłuszcz i wtedy takie coś powstaje. I to bez względu czy jesteś osobą okrąglutką czy szczyplutką[emoji6][emoji6][emoji6]

Je

Kochana oczywiście zaciśnięte, a w poniedziałek będą jeszcze bardziej. Ja teraz czekam na @ dziś powinna planowo być.
Baw się dobrze, wytńcz, nawet chlapnij co nie co :tak::tak:

@alunia87 a widzisz, mówiłam że nie można tracić nadziei :) trzymam kciuki by kreska ciemniała i za betę :)
A ciąża ciąży nierówna :) ja na początku tej nie miałam żadnych objawów, a w poprzedniej już kilka dni po owulacji piersi bolały tak, że dotknąć nie mogłam. Także spokojnie, brak objawów to nic niepokojącego :)

@Nusia123 miłej zabawy i postaraj się nie myśleć o tym poniedziałku :) to nie musi być nic groźnego! Ja kilka lat temu też miałam taki guzek, już miałam najczarniejsze scenariusze a okazało się że to łagodna zmiana, której nawet nie było trzeba usuwać bo w kilka miesięcy samoistnie się wchłonęła. Trzeba być dobrej myśli :)

reklama
@AnetaManiak proszę test z samego rana.
1500694126-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana GRATULUJĘ !!!!
Też miałam taką blada kreseczke na teście a teraz leci juz 25 tc i mój synek fika koziołki w brzuszku [emoji5] [emoji178]
U ciebie tez wszystko będzie dobrze trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji178] [emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png

Do góry