reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochana GRATULUJĘ !!!!
Też miałam taką blada kreseczke na teście a teraz leci juz 25 tc i mój synek fika koziołki w brzuszku [emoji5] [emoji178]
U ciebie tez wszystko będzie dobrze trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji178] [emoji5]

thgfyx8do52i1bov.png
Jutro powtórzę mam nadzieję ,ze będzie ciemniejsza[emoji5] i @ na pewno nie przyjdzie.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie miałam pisać co z Tobą???? Bo nie chciałam żeby to ostatnie było złośliwe tylko troszkę podnieść Ciebie na duchu[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]pojawiły się jeszcze jakieś "zabrudzenia"??? Robiłaś jeszcze jeden test???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta ja nie odebralam tego jako zlosliwe [emoji11] po prostu siedze cicho, zeby siebie nie nakrecac [emoji38] Zadnych plamien nie mam, tylko wtedy ta drobinka . Nie zaprzatam sobie tym glowy. Zajmuje sie sprzataniem domciu bo holiday mi sie zaczal, a do pracy wracam dopiero 6 wrzesnia. Czekam jeszcze na poniedzialek jak na zbawienie bo to dzien @ jesli mi sie nie zacznie i do srody bedzie ok to ide do lekarza zarejestrowac sie. Oczywiscie zadnych badan nie zrobia, bo to za wczesnie, ale okolo 3 sierpnia pujde do gina w Polsce.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@AnetaManiak no i test dzis rano zrobilam ( jakby moglo byc inaczej [emoji12] )

1500724702-aaaaaa.jpeg

Chyba juz wyglada lepiej ta nieszczesna kreska [emoji58]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Kochana to jest już krecha!!!
No Dziewczyny aż Mi się mordka cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przetrzecie szlaki dla reszty. Jestem tego pewna!!!!! Aj cieszę się jak głupia[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale sie tu dzisiaj dzieje [emoji12]
@ALUNIA piekne dwie kreseczki[emoji177]
@aga i @SOMEONE dopoki nie ma @ jest nadzieja [emoji12][emoji176]
@Nusia123 nowy cykl nowa nadzieja udanej zabawy [emoji126] [emoji12][emoji6]
@Dorcia super wiadomość ze twój trufelek rośnie [emoji7]
@Anetka oszczedzaj sie i dbaj o was [emoji177]

Aj dziewczynki ja tez czekam na poniedziałek na @ albo i nie... [emoji12]Wracam z Warszawy bylismy na przymiarkach ciuszków z moja ksiezniczka do reklamy sklepu Smyk i teraz czekamy na wiadomość czy w srode zdjecia oficialne [emoji7][emoji182]
Milego weekendu wam życzę [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry