reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziekuje kochana :*:*
Gin sie troche wystraszyla i mam usg na cito poniedzialek o 18 dam wam znac ale mowila ze potem biopsja jesli nie nowotworowe to wycinanie tak ze jesli lagodna zmiana staranka musza poczekac dlugo :(
Eh.. mam nadzieje ze nie nowotworowe bądź dobrej myli trzymam mocno kciuki za poniedziałkowo wizytę [emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]. Kurna no a może miałaś późniejszą owulacje. Nosz kurna tak liczę na te Twoje dwie kreski!!!!!!

@Nusia123 Kochana to wcale nie musi oznaczać nic złego. Moja teściowa też ma taką gulojkę w piersi, ale Ona nie rośnie nie jest to nic groźnego. Głowa do góry będzie dobrze musi być!!!
Ja mam za to problemy z wiecznie powiększonymi węzłami chłonnymi. Po bokach piersi i w pachwinach. I muszę być przez ro pod stałą kontrolą lekarza bo Moja babcia zmarła na raka. Ale mam już to ładnych parę lat i nic się nie dzieje. U Ciebie też to nie będzie nic złego zobaczysz.

@alunia87 daj znać co tam u Ciebie????

Kurna no dalej dziewczyny!!!
Przesyłam dla każdej po trochu fluidków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musi w końcu któraś przetrzeć szlaki!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Od wczoraj jestem przerazona [emoji22] wczoraj przy podcieraniu mialam odrobine sluzu z krwia naprawde odrobine, bo to bylo wielkosci 10 groszy pl.
Wczoraj wieczorem tez zrobilam test taki tescowy wyszla blada kreska, dzis rano powtorzylam i kreska byla jeszcze slabsza [emoji24] . Nie wiem juz sama co mam myslec moze ten test jakis felerny!

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@SOMEONE spokojnie. Tylko bez nerwów. Musisz to skonsultować z lekarzem. Kiedy masz termin@??
Jest jedna dziewczyna na forum której tez wychodziły takie słabe kreseczki i się okazało, że to od torbieli. Musisz być spokojna. Wiem, że to trudne po tych przejściach. O jakiej czułości są te testy??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry