reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziekuje kochana :*:*
Gin sie troche wystraszyla i mam usg na cito poniedzialek o 18 dam wam znac ale mowila ze potem biopsja jesli nie nowotworowe to wycinanie tak ze jesli lagodna zmiana staranka musza poczekac dlugo :(
Eh.. mam nadzieje ze nie nowotworowe bądź dobrej myli trzymam mocno kciuki za poniedziałkowo wizytę [emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]. Kurna no a może miałaś późniejszą owulacje. Nosz kurna tak liczę na te Twoje dwie kreski!!!!!!

@Nusia123 Kochana to wcale nie musi oznaczać nic złego. Moja teściowa też ma taką gulojkę w piersi, ale Ona nie rośnie nie jest to nic groźnego. Głowa do góry będzie dobrze musi być!!!
Ja mam za to problemy z wiecznie powiększonymi węzłami chłonnymi. Po bokach piersi i w pachwinach. I muszę być przez ro pod stałą kontrolą lekarza bo Moja babcia zmarła na raka. Ale mam już to ładnych parę lat i nic się nie dzieje. U Ciebie też to nie będzie nic złego zobaczysz.

@alunia87 daj znać co tam u Ciebie????

Kurna no dalej dziewczyny!!!
Przesyłam dla każdej po trochu fluidków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musi w końcu któraś przetrzeć szlaki!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Od wczoraj jestem przerazona [emoji22] wczoraj przy podcieraniu mialam odrobine sluzu z krwia naprawde odrobine, bo to bylo wielkosci 10 groszy pl.
Wczoraj wieczorem tez zrobilam test taki tescowy wyszla blada kreska, dzis rano powtorzylam i kreska byla jeszcze slabsza [emoji24] . Nie wiem juz sama co mam myslec moze ten test jakis felerny!

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@SOMEONE spokojnie. Tylko bez nerwów. Musisz to skonsultować z lekarzem. Kiedy masz termin@??
Jest jedna dziewczyna na forum której tez wychodziły takie słabe kreseczki i się okazało, że to od torbieli. Musisz być spokojna. Wiem, że to trudne po tych przejściach. O jakiej czułości są te testy??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry