reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Jestem w Anglii. Do Polski na holidaya jedziemy 1 sierpnia [emoji3]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Kurka bo byś bete zrobiła a tam to będzie ciężko. Zresztą już poruszałyśmy ten temat[emoji6]chyba musisz poczekać aż pojedziesz na wakacje do Polski i pójdź od razu prywatnie do gina. Tylko najpierw znajdź jakiegoś dobrego

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka jakie cudowne 2.5cm szczescie [emoji177]fantastycznie [emoji8]

@Dorcia ty czesto masz te bóle brzucha [emoji20]przesun wizyte na dzis dla pewnosci ze wszystko jest w porzadku [emoji176][emoji110]
@SOMEONE a ktory to jest cykl po stracie jezeli moge zapytać?

Dziewczyny trzymam za was kciuki i czekam na wasze dwie kreski [emoji7][emoji12]
Zagladam do was tylko nie mam czasu pisać. ..[emoji15]
A u mnie temp caly czas podwyzszona ale nie nakrecam się na nic czekam cierpliwie na poniedzialek na @ i wtedy jak jej nie będzie to ide do gin

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwszy cykl po biochemicznej

Witajcie!
23 maja przeszłam zabieg przerwania obumarłej ciąży. Jestem już po @, mamy zielone światło starać się od sierpnia. Wiec... wracam do gry:) podczas wizyty w 11 dniu cyklu lekarz stwierdził ze będzie bezowulacyjny. Dla własnej informacji postanowiłam ciągnąć testowanie owulacji i dzis... tadamm!:)
Na zdjęciu test z Allegro i test z apteki. Jednak te z Allegro są o wiele mniej czule...
1500463336-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To super, teraz tylko dzialac [emoji5]

@AnetaManiak niech to Wasze szczęście rośnie zdrowo :) co do przeciwciał to nie martw się, trzeba po prostu uważać tak jak dziewczyny piszą. Toxo chyba też można zarazić się z tych czarnych końcówek bananów ale z tego co wiem ogólnie nie jest takie łatwe toxo złapać. Więc spokojnie :) ja co prawda przeciwciała toxo mam, ale np dla cytomegalii już nie.

@SOMEONE trzymam kciuki &&&

@Asia2104 witaj i powodzenia w staraniach :)

@Ania199 witaj, ja akurat po łyżeczkowaniu dopiero po dwóch cyklach dostałam zielone światło do starań. Zaszłam pół roku po stracie.

Witam się i ja, Wasza moderatorka
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

Dzień pełen pracy od ogórków po moderacje :D i oczywiście nie będę kadzić, ze czytam na bieżąco :p
Wyskakuję jednak dziś do was z nową propozycją. Otóż założyłam nowy wątek z ciekawymi tematami (linkami) z bb. Takimi, które mogą akurat Was zainteresować. Zaglądnijcie tutaj:

Link do: Babyboomowe porady

Jeśli wam się coś takiego podoba i warto, żebym wam podsyłała takie linki to polubcie tamten temat lub w jakikolwiek inny sposób okażcie tam zainteresowanie. Jesteście testerkami bo jeśli patent się przyjmie to będziemy / my moderatorki zakładać takie tematy również na innych wątkach np. dotyczących dzieci.

Artykułów jest tu tak dużo, że jestem pewna, że nawet nie wiecie, że one są, a tak ja je wyłapie i być może, którejś z was coś się przyda.

Pozdrawiam każdą Staraczkę, Brzuchatkę i Mamuśkę
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif
    41,6 KB · Wyświetleń: 373
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    65,7 KB · Wyświetleń: 357
Tutaj w Anglii nie robia bety. Zrobie jeszcze jeden test w piatek ,a w poniedzialek decydujacy dzien czyli @ [emoji32]

No teraz do czytałam, ze mieszkasz w Anglii [emoji53], no powtórz test w piątek kreska powinna być mocniejsza[emoji6].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry