reklama
@mfifi04 super, że wyniki są ok.
@alunia87 a widzisz, mówiłam że nie jest źle z wynikami męża bo inne są grubo ponad normę i dzięki temu poprawiają ogólne parametry. A nie chcecie tak czy siak suplementować męża witaminami? Nic nie zaszkodzi a może tylko pomóc
Ewela niestety, pierwsza rocznica jest najcięższa... Ale z każdym kolejnym rokiem będzie już troszkę łatwiej. U mnie minęły już 3 lata... Trzymaj się i nie trać nadziei
Ja dzisiaj po wizycie u gin, wszystko jest w porządku, mały waży ok 2150g i nadal leży główkowo więc jest szansa na poród sn. Choć na razie nic tam się nie szykuje, wszystko pozamykane i szyjka długa. Za półtora tyg następna wizyta bo musimy kontrolować ilość wód żeby nie było problemów jak miałam w ciąży z córką.
@alunia87 a widzisz, mówiłam że nie jest źle z wynikami męża bo inne są grubo ponad normę i dzięki temu poprawiają ogólne parametry. A nie chcecie tak czy siak suplementować męża witaminami? Nic nie zaszkodzi a może tylko pomóc
Ewela niestety, pierwsza rocznica jest najcięższa... Ale z każdym kolejnym rokiem będzie już troszkę łatwiej. U mnie minęły już 3 lata... Trzymaj się i nie trać nadziei
Ja dzisiaj po wizycie u gin, wszystko jest w porządku, mały waży ok 2150g i nadal leży główkowo więc jest szansa na poród sn. Choć na razie nic tam się nie szykuje, wszystko pozamykane i szyjka długa. Za półtora tyg następna wizyta bo musimy kontrolować ilość wód żeby nie było problemów jak miałam w ciąży z córką.
alunia87
Fanka BB :)
@90_natka będzie brał suplementy tyle, ze faceta ciężko upilnować, bo to jak duże dziecko [emoji23][emoji23] i będzie zapominać.Narazie będzie brał kwas foliowy, magnez i cynk,później może coś się dorzucić do tego zestawu.Chciala bym, żeby zrobił sobie najpierw podstawowe wyniki,ale ciężko mu iść do przychodni [emoji15].Podejrzewam,że ogólny stan organizmu tez ma jakiś tam wpływ na nasienie,a on ostatnio wyniki robił 10 lat temu [emoji19].
Od wczoraj biorę ten bromergon póki co dawkę po pół tabletki dwa razy dziennie.Troszke się czuje przez niego ospała i mam zawroty głowy.Jak to się trochę wyrówna to pewnie przejdę na większą dawkę, bo jedna tabletka to mało przy mojej prolatynie.
Oj ty to się już pewnie nie możesz doczekać, aż przytulisz swój skarb [emoji2].Pewnie już wszystko w domu czeka przygotowane [emoji2].Teraz najgorsze to oczekiwanie.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Od wczoraj biorę ten bromergon póki co dawkę po pół tabletki dwa razy dziennie.Troszke się czuje przez niego ospała i mam zawroty głowy.Jak to się trochę wyrówna to pewnie przejdę na większą dawkę, bo jedna tabletka to mało przy mojej prolatynie.
Oj ty to się już pewnie nie możesz doczekać, aż przytulisz swój skarb [emoji2].Pewnie już wszystko w domu czeka przygotowane [emoji2].Teraz najgorsze to oczekiwanie.
Dziewczyny nie wiem kiedy wracam do staran. Może uda mi się we wtorek na wizytę umówić. Akurat będę miała owulacjie. @ dała mi popalić. Była tak obfita że po nogach mi leciało. Do domu wracamy jutro.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@alunia87 oj wiem jak to ciężko z tą systematycznością u faceta mojemu też codziennie musiałam przypominać i dopytać czy wszystko wziął a potem sobie przypomnienie w tel ustawił i już jakoś w miarę regularnie mu to szło
Co do bromergonu to ja nie brałam nigdy, zaszłam w ciążę mimo wysokiej prolaktyny więc nie wiem jak to z tymi skutkami ubocznymi może być. Ale zapewne to kwestia paru dni żeby się organizm trochę przyzwyczaił.
A ja tak jak piszesz- nie mogę się doczekać,chciałabym żeby już był sierpień i mały na świecie.. Co prawda nic nie jest przygotowane (to znaczy pokupione itd to mam wszystko ale leży w kartonach/reklamówkach, ciuszki nie poprane, łóżeczko jeszcze nie gotowe bo nadal ustawiony nisko materac dla starszego dziecka bo mamy po córci to łóżko itd)... Ale chcę się w końcu za to zabrać muszę
Co do bromergonu to ja nie brałam nigdy, zaszłam w ciążę mimo wysokiej prolaktyny więc nie wiem jak to z tymi skutkami ubocznymi może być. Ale zapewne to kwestia paru dni żeby się organizm trochę przyzwyczaił.
A ja tak jak piszesz- nie mogę się doczekać,chciałabym żeby już był sierpień i mały na świecie.. Co prawda nic nie jest przygotowane (to znaczy pokupione itd to mam wszystko ale leży w kartonach/reklamówkach, ciuszki nie poprane, łóżeczko jeszcze nie gotowe bo nadal ustawiony nisko materac dla starszego dziecka bo mamy po córci to łóżko itd)... Ale chcę się w końcu za to zabrać muszę
Cudowny jest ten czas oczekiwania na to maleńkie szczęście [emoji176] natka jeszcze zdazysz wszystko zrobić
@ALUNIA a z tabletkami u faceta to wiesz najlepszy sposob uszykowane pudeleczko na caly tydzień i lezy w kuchni na stole jak dla seniorów [emoji12]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
@ALUNIA a z tabletkami u faceta to wiesz najlepszy sposob uszykowane pudeleczko na caly tydzień i lezy w kuchni na stole jak dla seniorów [emoji12]
alunia87
Fanka BB :)
Ja to pewnie jak tylko zobaczę 2 kreski to już będę buszowac po sklepach [emoji23].Bez ciąży mi się ciężko powstrzymać, żeby nie spojrzeć na dział dziecięcy.Oj ciężko będzie [emoji23][emoji23][emoji23].Pewnie przy drugim dziecku człowiek uczy się tej cierpliwości.@alunia87 oj wiem jak to ciężko z tą systematycznością u faceta mojemu też codziennie musiałam przypominać i dopytać czy wszystko wziął a potem sobie przypomnienie w tel ustawił i już jakoś w miarę regularnie mu to szło
Kochana wypoczeta jestes akumulatory naladowane wiec nic tylko działać po powrocie do domu [emoji12]a co do obfitej @ to nieraz tez tak mialam i wiem jakie to niekomfortoweDziewczyny nie wiem kiedy wracam do staran. Może uda mi się we wtorek na wizytę umówić. Akurat będę miała owulacjie. @ dała mi popalić. Była tak obfita że po nogach mi leciało. Do domu wracamy jutro.
reklama