reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć dziewczyny..

Dzisiaj mija rok odkad straciliśmy naszego Aniołka :( To był bardzo ciężki rok dla mnie, bardzo ciężko było mi się z tym pogodzić, dni noce przepłakane .. dzięki wsparciu męża i rodziny trochę odzyskałam równowagę w życiu.. Ale to jednak ta pustka ta świadomość że naszego Aniołka nie ma z nami.. myśl o tym że teraz bym to tuliła w swoich ramionach.. jest ciężka.
Bardzo zmieniłam się przez ten rok, i nie tylko najbliżsi to zauważyli lecz ja sama.. już nie jestem to wesoła dziewczyna z glowo pełna pomysłów coś we mnie zgasło.. i chociaż bardzo chciala bym to zmienić nie wiem czy się uda..
Dziś to ten najsmutniejszy dzień w naszym życiu :( :( :( :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana dziś pewnie będzie ciężko... to dopiero pierwsza rocznica. Przesyłam światełko dla Waszego Aniołka [*] Masz cudownego męża, wspierającą rodzinę. Będzie dobrze, a i musisz powrócić koniecznie do "starej" Eweli -tej radosnej, bo która dzidzia chciałaby mieć smutną mamusię. A Aniołek z nieba podeśle małego dzidzidziolka tylko po prostu nie wybrał jeszcze tego najlepszego...

reklama
Cześć dziewczyny..

Dzisiaj mija rok odkad straciliśmy naszego Aniołka :( To był bardzo ciężki rok dla mnie, bardzo ciężko było mi się z tym pogodzić, dni noce przepłakane .. dzięki wsparciu męża i rodziny trochę odzyskałam równowagę w życiu.. Ale to jednak ta pustka ta świadomość że naszego Aniołka nie ma z nami.. myśl o tym że teraz bym to tuliła w swoich ramionach.. jest ciężka.
Bardzo zmieniłam się przez ten rok, i nie tylko najbliżsi to zauważyli lecz ja sama.. już nie jestem to wesoła dziewczyna z glowo pełna pomysłów coś we mnie zgasło.. i chociaż bardzo chciala bym to zmienić nie wiem czy się uda..

Sciskam Cie Kochana mocno [emoji11] glowa do gory. Wiem , ze to ciezkie przezycia i trudno sie z tym pogodzic [emoji22], ale jestem pewna, ze w przyszlosci bedziemy przez to dwa razy silniejsze.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@xxEwelaxx Kochana ciężki dzień dla Ciebie dla Was dzisiaj. Uczcijcie Go w jakiś sposób. Ale w taki żebyś mogła w jakiś sposób zamknąć(nie zapomnieć)tą część Swojego życia. Życia w smutku i rozpaczy. Ten Aniołek który jest w Niebie Cierpi bardzo patrząc na Twój ból którego nie chciał Ci sprawić. Chce abyś się podniosła otrząsnęła z tego. On czeka na ten moment żeby mógł się znowu pojawić w Twoim życiu już tak na dobre[emoji8][emoji8][emoji8]tylko musisz Mu pokazać, że jesteś już silna żeby Go powitać. Dzisiaj niech będzie ostatni dzień smutku dzisiaj niech będzie ostatni dzień żałoby. Jutro zaś wstań z łóżka i powiedz sama sobie "Koniec z wiecznym smutkiem, zaczynam walczyć, żebyś wrócił do Mnie Aniołku!!!". [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Dobry Kochane [emoji5] Ja dzis wstalam z bolem podbrzusza jak na @ promieniujacym na cale nogi [emoji53] @ mam miec dopiero 24 lipca, co jest z tym? [emoji21][emoji32]

O widze ze mamy ten sam termin na @ [emoji12]Oby nie przyszła

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny..

Ewela łącze sie z toba w bólu [emoji22]6 rocznica mojego pierwszego aniolka bedzie 25.07 [emoji56]ale rok pozniej 03.08 urodzilam moja cudowna księżniczkę i często z mężem mowimy o niej "anioł " bo jest naprawde wyjątkowa [emoji7]wiec uwierz w to ze aniolki do nas wracaja predzej czy później [emoji7]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@aneta weszłam powiadomić Cię że moje wyniki już są. WSZYSTKO WPORZADKU :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz mówiłam, że wszystko będzie w porządku[emoji6][emoji6][emoji6]cieszę bardzo bardzo. No to kamień z serca!!! To kiedy teraz do lekarza??? Może pozwoli wam szybciej się starać. Już wróciłaś z urlopu??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien Dobry Kochane [emoji5] Ja dzis wstalam z bolem podbrzusza jak na @ promieniujacym na cale nogi [emoji53] @ mam miec dopiero 24 lipca, co jest z tym? [emoji21][emoji32]

Ja często mam takie bóle po owulacyjne.Moze ten cykl będziesz miała krótszy po stracie mogą wariowac.
Oo alez bym sie cieszyla ;)
Testuje ok wtorku a @ ma byc czwartek ;)
To dobrze ze pomylas co do dziewczynki juz paru osobom udalo mi sie odgadnac hihi kolezanka z pracy miala synka juz rok starali sie o drugie ja jej mowie na przerwie kasia bedziesz miec trojke i to 2 dziewczynki jeszcze(chciala dziewczynke) takie mam przeczucie hihi a ona ze to jest ostatnie jak zajdzie to tyle nie chce trojki za pare miesiecy przyszla do pracy ze zwolnieniem podeszla i ucalowala i mowi blzniaki beda urodzila w 2016 w lipcu 2 dziewczynki ;);)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xxEwelaxx jeszcze będzie dobrze[emoji8][emoji8].Wasze szczęście wróci do was i za świeci słońce i świat będzie piękniejszy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry