reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dokładnie, ja tak się stresuje przed wizytą ze ciśnienie mi skacze do 140 [emoji5] a w domu zawsze jest 120 [emoji5]
Super Kochana ze wszystko ok bardzo się ciesze no i gratuluję córeczki [emoji5][emoji5][emoji5]
My czekamy na synka , ale córcie juz mam więc jestem bardzo szczęśliwa [emoji5]oczywiście najbardziej z tego ze jest zdrowy [emoji5][emoji5][emoji5]
Rosnijcie zdrowo [emoji5] [emoji178]

thgfyx8do52i1bov.png
Fajnie będziecie mieć parkę
Nie ważne co ważne żeby było całe i zdrowe :-)

reklama
@Millo życzę powodzenia na wizycie i 3mam kciuki !

Co do testu to robiłam dzisiaj i niestety nic :( a w dodatku przed chwilą przyszła @.
Kurczę myślałam przez chwilę, że się udało...
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

@lenka myślę, że spokojnie możesz już coś małej księżniczce zakupić, może bez szaleństw ale na pewno jakieś drobne śliczności nie zaszkodzą
@Karolina kurcze szkoda, a zazwyczaj też masz takie nieregularne?

@Karolina witaj na pokladzie [emoji5]

@lenka male zakupy nie zaszkodza a poczujesz się cudownie [emoji5]

@justys teraz to juz sie nie stresuj tylko czekaj az przytulic swoj maly skarb[emoji177]

@aga chyba Anetka nam cos zamilkła [emoji15]

@Anetka odezwij się co u ciebie czy mdłości chociaz troche ustapiły [emoji14]

Dziewczyny ktore mierza temperature prosze o odpowiedz czy luteina podnosi temperaturę? Jezeli tak to czy wiadomo o ile ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolina witaj na pokladzie [emoji5]

@lenka male zakupy nie zaszkodza a poczujesz się cudownie [emoji5]

@justys teraz to juz sie nie stresuj tylko czekaj az przytulic swoj maly skarb[emoji177]

@aga chyba Anetka nam cos zamilkła [emoji15]

@Anetka odezwij się co u ciebie czy mdłości chociaz troche ustapiły [emoji14]

Dziewczyny ktore mierza temperature prosze o odpowiedz czy luteina podnosi temperaturę? Jezeli tak to czy wiadomo o ile ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie da się nie zauważyć, że @Anety brakuje, pewnie na marcówkach szaleje :)
W sprawie tempki nie pomogę... Ty bierzesz luteinę?

reklama
Do góry