reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dokładnie, ja tak się stresuje przed wizytą ze ciśnienie mi skacze do 140 [emoji5] a w domu zawsze jest 120 [emoji5]
Super Kochana ze wszystko ok bardzo się ciesze no i gratuluję córeczki [emoji5][emoji5][emoji5]
My czekamy na synka , ale córcie juz mam więc jestem bardzo szczęśliwa [emoji5]oczywiście najbardziej z tego ze jest zdrowy [emoji5][emoji5][emoji5]
Rosnijcie zdrowo [emoji5] [emoji178]

thgfyx8do52i1bov.png
Fajnie będziecie mieć parkę
Nie ważne co ważne żeby było całe i zdrowe :-)

reklama
@Millo życzę powodzenia na wizycie i 3mam kciuki !

Co do testu to robiłam dzisiaj i niestety nic :( a w dodatku przed chwilą przyszła @.
Kurczę myślałam przez chwilę, że się udało...
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

@lenka myślę, że spokojnie możesz już coś małej księżniczce zakupić, może bez szaleństw ale na pewno jakieś drobne śliczności nie zaszkodzą
@Karolina kurcze szkoda, a zazwyczaj też masz takie nieregularne?

@Karolina witaj na pokladzie [emoji5]

@lenka male zakupy nie zaszkodza a poczujesz się cudownie [emoji5]

@justys teraz to juz sie nie stresuj tylko czekaj az przytulic swoj maly skarb[emoji177]

@aga chyba Anetka nam cos zamilkła [emoji15]

@Anetka odezwij się co u ciebie czy mdłości chociaz troche ustapiły [emoji14]

Dziewczyny ktore mierza temperature prosze o odpowiedz czy luteina podnosi temperaturę? Jezeli tak to czy wiadomo o ile ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karolina witaj na pokladzie [emoji5]

@lenka male zakupy nie zaszkodza a poczujesz się cudownie [emoji5]

@justys teraz to juz sie nie stresuj tylko czekaj az przytulic swoj maly skarb[emoji177]

@aga chyba Anetka nam cos zamilkła [emoji15]

@Anetka odezwij się co u ciebie czy mdłości chociaz troche ustapiły [emoji14]

Dziewczyny ktore mierza temperature prosze o odpowiedz czy luteina podnosi temperaturę? Jezeli tak to czy wiadomo o ile ?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie da się nie zauważyć, że @Anety brakuje, pewnie na marcówkach szaleje :)
W sprawie tempki nie pomogę... Ty bierzesz luteinę?

reklama
Do góry