reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@alunia87 ile dni przed kazali wam się wstrzymać??? Bo doczytałam kiedyś, że powyżej 3dni badania mogą być nie ważne. Według badań plemniki które przebywają powyżej 3dni w mosznie zaczynają się starzeć. No chyba, że Twój M to okaz zdrowia. Ale u przeciętnego mężczyzny niestety tak się dzieje.

@xxEwelaxx no to niech się tam już powoli zagnieżdża. Znajduje najlepsze z możliwych miejsc i niech siedzi tak sobie tam 9miesiecy[emoji6][emoji6]a za 9dni nie się ujawni jako dwie kreseczki!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde nie wiem [emoji53]to tak już po ptakach,bo teraz na pewno nie można.Nie wiem kurde jak to jest z nimi.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hmm a nie chcesz poczekac o pierwszego @ zeby sue hormony uregulowaly??:)
Chyba raczej nie chce czekac, nie ma czasu do stracenia [emoji12] jakby nie bylo to z kazdym dniem jestem juz co raz starsza. Moja kuzynka poronila rok temu i gdy byla na badaniach czy wszystko sie oczyscilo byl tam pielegniarz , ktory powiedzial, ze jesli wszystko samo sie oczysci to wtedy podloze jest najlepiej przygotowane do zaplodnienia. Wiec ja juz wczoraj oplatalam M nogami, zeby nie mogl sie wydostac [emoji23][emoji23] .
Moja owu przypada wedlug kalendarza na 10 lipca, ale moze faktycznie cos sie poprzestawialo ( tajemniczy sluz tuz przy koncowce okresu ) wiec nie tracilam czasu [emoji2]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Kurde nie wiem [emoji53]to tak już po ptakach,bo teraz na pewno nie można.Nie wiem kurde jak to jest z nimi.

A drogie te badania są u Was?? Bo My w Polsce placilismy za nie 80zl. A tutaj darmowe bo mąż jest już po 30

A drogie te badania są u Was?? Bo My w Polsce placilismy za nie 80zl. A tutaj darmowe bo mąż jest już po 30

150 zl teraz właśnie doczytałam ze tam pisze od 3 do 7 dni abstynencji, a u nas to wyjdzie z 14 bo @ , a to źle.Kurde, bo M się jak zwykle nie dowiedział.Trzeba będzie termin przesunąć ,a już wolne za klepane [emoji53].Bo wyjdą za falszowane wyniki.

150 zl teraz właśnie doczytałam ze tam pisze od 3 do 7 dni abstynencji, a u nas to wyjdzie z 14 bo @ , a to źle.Kurde, bo M się jak zwykle nie dowiedział.Trzeba będzie termin przesunąć ,a już wolne za klepane [emoji53].Bo wyjdą za falszowane wyniki.

Hmm szczerze faktycznie chyba lepiej przełożyć. A na którą godzinę ma termin??

Nie wiem nawet,bo on sam umawial to 100km od nas.

Kurcze no szkoda by było przepuścić ten termin. Tym bardziej, że to tak daleko. Wiesz co Ja bym chyba jednak po prostu dzisiaj coś co nie co porobiła i szła na ten poniedziałkowy termin.

Nie wiem nawet,bo on sam umawial to 100km od nas.

Mnie tez wydaje sie, ze powinniscie ' odcedzic kartofelki ' i zrobic ten test. Jakby nie bylo tam jest napisane, ze najlepiej wstrzymac sie od 3 do 7 dni, ale jesli bedzie 2 dni to lepiej tak niz 2 tygodnie.

Mnie tez wydaje sie, ze powinniscie ' odcedzic kartofelki ' i zrobic ten test. Jakby nie bylo tam jest napisane, ze najlepiej wstrzymac sie od 3 do 7 dni, ale jesli bedzie 2 dni to lepiej tak niz 2 tygodnie.

No zgadzam się z Tobą w 100%

reklama
Kurcze no szkoda by było przepuścić ten termin. Tym bardziej, że to tak daleko. Wiesz co Ja bym chyba jednak po prostu dzisiaj coś co nie co porobiła i szła na ten poniedziałkowy termin.

No właśnie też tak myślę ,bo na te wyniki pewnie się długo czeka.Zresztą myślę ,ze to i tak ta moja prolatyna to główny powód.Bo nasienie musi być mocne jak w styczniu zaszłam z tak wysoka prolatyna.

Do góry