reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka

@xxEwelaxx czuje się dobrze[emoji6]także na Moje mogą Mnie do domu wysłać[emoji1][emoji1][emoji1]oczy już w ogóle nie są opuchnięte. Troszkę naprawdę tylko troszkę krostek na ręce jednej mam.
A Ty Kochana pewnie już śpisz. Nie denerwowałaś się przypadkiem ostatnio za bardzo?? Tym synem kierowniczki??? Może teraz wychodzą Tobie te nerwy tak jak to u Mnie bywa. Chociaż wolałabym żeby to było od czegoś innego[emoji6][emoji6][emoji6]

Jak dzisiaj Dziewczyny się miewacie jak pogoda w Polsce?? Bo tutaj szaro buro. I do tego od czasu do czasu pada!

@SOMEONE a wiem, że teraz można zrobić jakąś terapie na alergie dziecku. Może spytaj lekarza. Albo kupcie psa z naturalnym włosiem. Nasz Gizmo taką ma i nie uczula[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja juz od godz 10 na nogach [emoji12]oczywiscie rano juz były starania [emoji1][emoji177]jest dobry humor i nadzieja ...
A pogoda u mnie kiepska od rana troszke słońca a przed chwila padało ...
@Anetka jak twoje uczulenie i samopoczucie mam nadzieje ze juz lepiej [emoji12]
Dziewczyny cudowne psiaki [emoji12][emoji190]my mamy miniaturke maltanczyka [emoji190][emoji182]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja dziś cały dzień u rodziców na wsi z Gizmem [emoji4].Pogoda do bani kropi co chwile, ale trochę z nim pochodzilam.Miałam w planach weekendowe pranie dywanu ,ale znowu musi zaczekać do przyszłego tygodnia.Kto wie może Cię wypuszcza wcześniej do domu.Tylko się nie przemeczaj, bo pewnie chłop zapuścił mieszkanie.Byłam wczoraj z M na wieczornym seansie na Transformersach [emoji23][emoji23][emoji23], co ja się mam z nim .Dopiero po 12 byliśmy w domu,bo do kina 100km [emoji53].O tyle dobrze ,ze był wątek miłosny, bo bym tam usunęła [emoji42].
@xxEwelaxx kiedy testujesz w tym miesiącu?
Mi jakoś od przyszłego tygodnia zaczynają się dni płodne,ale nie sądzę żeby byla owulacja przy tej prolatynę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się trochę zdrzemłam[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK już prawie nic nie ma. Oczy już normalne[emoji1][emoji1]tylko na jednej ręce kilka krostek. Także jest już bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]
Mocno zaciśnięte kciyki za owocne staranka[emoji109][emoji109][emoji109]My się zastanawialiśmy właśnie czy drugiego wziąść maltańczyka czy shih tzu. No ale został shih tzu. Pochwal się nim też[emoji3][emoji3][emoji3]

@xxEwelaxx a kiedy masz termin@?? Wiesz czasami człowiek i tak reaguje faktycznie na przemęczenie. Ale staranka są w dalszym ciągu?? Nie odpuszczacie?? Jak będzie wszystko dobrze to w poniedziałek wracam do domu[emoji1][emoji1][emoji1]

@alunia87 no co Ty nie lubisz Transformersów??? Ja uwielbiam takie efekty specjalne. Ogólnie to Ja chyba chłopem powinnam być. Uwielbiam horrory, thrillery, kriminale, sci-fi. Szybkie samochody i motory i nawet trochę mechanika Mnie interesuje. A jak byłam mała to lubiłam bawić się samochodami[emoji12][emoji12][emoji12]
Aj jak Mi tęskno już za Moimi skarbami!!! Chyba bardziej niż za mężem[emoji23][emoji23][emoji23]. Kochana przy niedużo podwyższonej prolaktynie nie jest powiedziane, że owulacja nie wystąpi. Tylko może np wystąpić w innym terminie. Czyli najlepiej regularnie współżyć i tyle. Nie patrz w tym miesiącu kiedy i czy występuje tylko chociaż co dwa dni zaciągaj mężusia na małe co nie co i już!!!!

Ja się trochę zdrzemłam[emoji6][emoji6][emoji6]

@InezkaK już prawie nic nie ma. Oczy już normalne[emoji1][emoji1]tylko na jednej ręce kilka krostek. Także jest już bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]
Mocno zaciśnięte kciyki za owocne staranka[emoji109][emoji109][emoji109]My się zastanawialiśmy właśnie czy drugiego wziąść maltańczyka czy shih tzu. No ale został shih tzu. Pochwal się nim też[emoji3][emoji3][emoji3]

@xxEwelaxx a kiedy masz termin@?? Wiesz czasami człowiek i tak reaguje faktycznie na przemęczenie. Ale staranka są w dalszym ciągu?? Nie odpuszczacie?? Jak będzie wszystko dobrze to w poniedziałek wracam do domu[emoji1][emoji1][emoji1]

@alunia87 no co Ty nie lubisz Transformersów??? Ja uwielbiam takie efekty specjalne. Ogólnie to Ja chyba chłopem powinnam być. Uwielbiam horrory, thrillery, kriminale, sci-fi. Szybkie samochody i motory i nawet trochę mechanika Mnie interesuje. A jak byłam mała to lubiłam bawić się samochodami[emoji12][emoji12][emoji12]
Aj jak Mi tęskno już za Moimi skarbami!!! Chyba bardziej niż za mężem[emoji23][emoji23][emoji23]. Kochana przy niedużo podwyższonej prolaktynie nie jest powiedziane, że owulacja nie wystąpi. Tylko może np wystąpić w innym terminie. Czyli najlepiej regularnie współżyć i tyle. Nie patrz w tym miesiącu kiedy i czy występuje tylko chociaż co dwa dni zaciągaj mężusia na małe co nie co i już!!!!

Myślę czy castangusa nie kupić i nie zacząć brać nim mi da coś silniejszego ,przez te 3 tygodnie czekania na resztę wyników oszaleje.Narazie nie moge meza meczyc w poniedzialek badanie nasienia[emoji17],a wiadomo jak czegoś nie można jak to działa.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87 ile dni przed kazali wam się wstrzymać??? Bo doczytałam kiedyś, że powyżej 3dni badania mogą być nie ważne. Według badań plemniki które przebywają powyżej 3dni w mosznie zaczynają się starzeć. No chyba, że Twój M to okaz zdrowia. Ale u przeciętnego mężczyzny niestety tak się dzieje.

@xxEwelaxx no to niech się tam już powoli zagnieżdża. Znajduje najlepsze z możliwych miejsc i niech siedzi tak sobie tam 9miesiecy[emoji6][emoji6]a za 9dni nie się ujawni jako dwie kreseczki!!!!

Do góry