Ja się trochę zdrzemłam[emoji6][emoji6][emoji6]
@InezkaK już prawie nic nie ma. Oczy już normalne[emoji1][emoji1]tylko na jednej ręce kilka krostek. Także jest już bardzo dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]
Mocno zaciśnięte kciyki za owocne staranka[emoji109][emoji109][emoji109]My się zastanawialiśmy właśnie czy drugiego wziąść maltańczyka czy shih tzu. No ale został shih tzu. Pochwal się nim też[emoji3][emoji3][emoji3]
@xxEwelaxx a kiedy masz termin@?? Wiesz czasami człowiek i tak reaguje faktycznie na przemęczenie. Ale staranka są w dalszym ciągu?? Nie odpuszczacie?? Jak będzie wszystko dobrze to w poniedziałek wracam do domu[emoji1][emoji1][emoji1]
@alunia87 no co Ty nie lubisz Transformersów??? Ja uwielbiam takie efekty specjalne. Ogólnie to Ja chyba chłopem powinnam być. Uwielbiam horrory, thrillery, kriminale, sci-fi. Szybkie samochody i motory i nawet trochę mechanika Mnie interesuje. A jak byłam mała to lubiłam bawić się samochodami[emoji12][emoji12][emoji12]
Aj jak Mi tęskno już za Moimi skarbami!!! Chyba bardziej niż za mężem[emoji23][emoji23][emoji23]. Kochana przy niedużo podwyższonej prolaktynie nie jest powiedziane, że owulacja nie wystąpi. Tylko może np wystąpić w innym terminie. Czyli najlepiej regularnie współżyć i tyle. Nie patrz w tym miesiącu kiedy i czy występuje tylko chociaż co dwa dni zaciągaj mężusia na małe co nie co i już!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom