reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Aneta moja to samo. Jeszcze się rozpycha

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha znam to[emoji23][emoji23][emoji23]nasz się kładzie między nas[emoji23][emoji23][emoji23]a jak go spychasz to się spojrzy taką obrażoną miną. Tak spod oczu[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1498852997-aaaaaa.jpeg
widzę psi temat :) przedstawiam Wam prawdziwe ADHD nasz piesek Daisy :) ten z filmu Maska :) rasa Jack Russell Terier :) szogunek nie do ogarnięcia,na smyczy nie pójdzie bo ciągnie do przodu,ciągle biega,skacze i goni kury teściowej :) kochamy ja okropnie pomimo tego,że broi jak szatan :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Aj cieszę się i to bardzo. Aż Mi kamień z serca spadł. Chociaż nie powiem do domu już bym chciała i to bardzo. Teraz jestem sama w pokoju bo pani która ze Mną leżała dzisiaj wyszła.

@aga_agi właśnie a Twoja @ w końcu poszła?? Bo coś jeszcze o jakiś plamieniach pisałaś??

@alunia87 odetchnełam z ulgą. Oby w ten poniedziałek Mnie wypuścili!!! Wiem marudzę ale Ja nienawidzę szpitali. Bo czuję się taka bezczynna. A w domu już bym zdążyła wszystko poogarniać. A Tu dzisiaj w pracy czy w domciu?? A jak tam się Gizmo miewa??

@Nusia123 nio działaj działaj. Ja lubiłam dodawać świeżo zmielone siemie lniane do jogurtów bądź koktajli. Polecam też dobre!!!

No trzyma za Was dziewczyny kciuki, żebyście wszystkie dołączyły do marcówek!!!! Lipiec jest wasz!!!

Oj bardzo bardzo bym chciala ja parze 2 szklanki maz ma katar kurcze ale taki od klimatyzacji w samochodzie oczy spuchniete wyglada jak bokser wiec dzis odpuszcze ale z kalkulatora dni plodnych i moich obserwacji dni plodne wypadaja od niedzieli wiec jutro biore go w obroty musze jutro bluzke z duzym dekoltem ubrac hihi :)

@DorciaMamaOlka śliczności. Właśnie słyszałam od ludzi że ta rasa i beagle są siebie warte[emoji6][emoji6][emoji6]słodkie ale diabełki[emoji23][emoji23][emoji23]

@Nusia123 duży dekolt mini i mąż jest Twój Kochana[emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
@DorciaMamaOlka śliczności. Właśnie słyszałam od ludzi że ta rasa i beagle są siebie warte[emoji6][emoji6][emoji6]słodkie ale diabełki[emoji23][emoji23][emoji23]

@Nusia123 duży dekolt mini i mąż jest Twój Kochana[emoji6][emoji6][emoji6]

Tak :):) dzus po pracy jak wrocil zrobilam mu kawe z bita smietana mowie musisz miec duzo energii a on popatrzyl na ta bita smietane i mowi czy to jakis podtekst :]

Do góry