reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta co za osiol z tego gin!! Nie potrzebnie stresuje. Ciąża mniej ważna?? Normalnie brak mi słów. To powinno być odrazu sprawdzone.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Anetka co ty opowiadasz nic sie nie stanie! Zapomnialas juz zeby pozytywnie myśleć? ...gdzie twoje fantastyczne nastawienie ? Nie wierze ze to ty piszesz ....
A wizyta nie zajac nie ucieknie pojdziesz troszke pozniej to [emoji177]juz bedzie napewno a tak okaze sie ze za wczesnie i znowu stres ...
@90_natka i Anetka dziekuje za informacje na temat objawow po clo dzisiaj po nocce wzielam pierwsza tabletke [emoji182]z ogromna nadzieja ....[emoji14]
@aga agi ja tez juz dzemy truskawkowe zrobilam robie co roku i powidla sliwkowe uwielbiamy je [emoji14]

Dziewczyny jest nas tutaj tyle ze trudno te wszystkie wiadomosci ogarnąć po tym moich dluzszych nockach ale czytam codziennie i nie zawsze mam czas zeby odpisac lub napisac [emoji14]ale jestem z wami calym [emoji177]no i od soboty zaczynam starania [emoji182][emoji8]
Trzymam kciuki za was wszystkie [emoji182][emoji110][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak Straszny debil ten ginekolog. Nie martw się poproś dermatologa żebyś mogła zobaczyć kogoś innego - muszą zrobić ci wreszcie USG to jest podstawa jak jest się w ciąży. Niestety nie wszyscy lekarze są normalni i rozumieją strach i ból pacjenta. Trzymaj się. Uściski.

Dziewczyny mam pytanie po poronieniu pierwszy tydzień czy miałyście jeszcze krwawienie i bóle parte ??? (nie miałam łyżeczkowania) - ja się zaczynam martwić bo teraz od 3 dni jeszcze się pojawiają bóle. Dzwoniłam dzisiaj do mojego gina i powiedział, że jeszcze może tak być że jeśli do poniedziałku mi nie przejdzie mam do niego dzwonić i zobaczymy co dalej. Oj znów zaczynam się bardzo denerwować...i chce mi się płakać. Nie tylko że straciłam Aniołka to jeszcze się źle czuje.
Ogólnie pierwsze co byłam wysłana do ginekologa ale ten cymbał stwierdził, że ciąża nie ważna, że nią możemy"ewentualnie" się zająć jak już Mnie wyleczą. I nawet Mnie nie zbadał!!! Tylko odesłał do dermatologa spowrotem. A dermatolog dzwonił do niego i Go opierdolił równo. Ale kuźwa toć musi być teraz też jakiś inny ginekolog niż tamten. Bo Mój dermatolog powiedział definitywnie, że do tamtego nie wyśle Mnie znów żebym się nie musiała denerwować.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam DZIEWCZYNY, że tak wam marudzę, ale już naprawdę wychodzę sama z siebie. I te huśtawki nastrojów dodatkowo to napędzają. Mąż był na chwilkę i jak odszedł to już miałam łzy. Dosłownie burza hormonów w jednej chwili jestem nerwowa w drugiej płaczliwa.

@InezkaK próbuje bardzo próbuje pozytywnie myśleć. Ale jest Mi ciężko.
A jak Ty Kochana dajesz radę po nockach?? Teraz mała ma wakacje, to masz dla niej jakaś opiekunkę czy zostaje ze starszym rodzeństwem??

@Abi A. Zobaczysz jak szybko zleci czas i będziesz mogła się starać o maleństwo. Może porób jeszcze jakieś badania chociażby podstawowe hormony. Nasienie zbadajcie. A co do bóli skurczy to pierwszego dnia tylko krwawiłam a dopiero od drugiego dnia się zaczęło. Skurcze jak do porodu no i niestety ale że tak to brzydko ujme wylatywało wszystko. I to tak ze 3dni trwało a potem już słabło. Ale wiem,że niektóre dziewczyny nawet i przez 3tyg plamią.

@mfifi04 Ja myślę tylko o sobie. A co z Tobą jak Ty się czujesz?? Przestałaś plamić po tym zabiegu??

@aga_agi jak tam dżemik??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry