reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Właśnie ogólnie nic Mi nie dolega. Nic nie boli żadnego kataru kaszlu gorączki. Nic prócz tej opuchlizny i tych krostek swędzących na rękach. Dostałam kroplówke. Od razy do internetu i na co Ona jest. Na szczęście na wzmocnienie i dozwolona w ciąży. Opuchnięta jestem już Mniej, ale zobaczymy co będzie rano.Aneta jak tam się czujesz?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak u Ciebie?? Kiedy teraz wizyta?? Masz już wszystkie wyniki??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wizytę mam dopiero w połowie lipca. Wyniki z szpitala mam wszystko ok. Macica przodozgięcie. Jajniki wymiary prawidłowe. Tylko torbiel 5 cm. Teraz tylko ten histopatologiczny w przyszłym tygodniu.Właśnie ogólnie nic Mi nie dolega. Nic nie boli żadnego kataru kaszlu gorączki. Nic prócz tej opuchlizny i tych krostek swędzących na rękach. Dostałam kroplówke. Od razy do internetu i na co Ona jest. Na szczęście na wzmocnienie i dozwolona w ciąży. Opuchnięta jestem już Mniej, ale zobaczymy co będzie rano.
A jak u Ciebie?? Kiedy teraz wizyta?? Masz już wszystkie wyniki??
Teraz jesteś pod opieką. Wszystko będzie dobrze zobaczysz. Może organizm nie toleruje czegoś i faktycznie uczulenie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
@mfifi04 obyś tej torbieli pozbyła się przy następnej @. Tyło zgięcie chyba jest gorsze niż przodo z tego co kojarze. Musi być w końcu dobrze. Zobaczysz już niedługo bedziesz nam wysyłać zdjęcia z dwoma kreseczkami!!!
Oni sądzą, że to ciąża powoduje, iż inaczej reaguje na choroby. Według nich jest silna i się w ten sposób chroni.
Oni sądzą, że to ciąża powoduje, iż inaczej reaguje na choroby. Według nich jest silna i się w ten sposób chroni.
Niezależnie co nas w życiu spotyka, niezależnie od naszych poglądów politycznych czy wiary, to z czym przyszło do nas życie nauczyło nas pokory. Napisałam Wam kilka słów od siebie, kawałek swojego ♡ na temat tego czego doświadczyłam w życiu. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystkie tak to odbierzecie, część przejdzie całkiem obojętnie. Wiara jest czymś bardzo osobistym i indywidualnym, a żeby móc się nią podzielić trzeba odwagi bo zawsze można narazić się na krytykę. Jednak, jeśli choć w jednej z was rozwieje to wątpliwości- dla mnie warto.
I nie pisze tego na naszym ogólnym wątku, żeby nikomu nie wchodzić w życie z butami. Niech przeczytają te z was, które będą uważały za słuszne.
Link do: Życie uczy pokory, cierpienie prawdziwej radości
I nie pisze tego na naszym ogólnym wątku, żeby nikomu nie wchodzić w życie z butami. Niech przeczytają te z was, które będą uważały za słuszne.
alunia87
Czytałam [emoji11], pięknie to wszystko ujełaś.Przykro mi ,ze musiałaś tyle w życiu doświadczyć [emoji22]. Dobrze ,ze masz już swój mały cud przy sobie.Wymodliłas sobie to szczęście[emoji173].Niezależnie co nas w życiu spotyka, niezależnie od naszych poglądów politycznych czy wiary, to z czym przyszło do nas życie nauczyło nas pokory. Napisałam Wam kilka słów od siebie, kawałek swojego ♡ na temat tego czego doświadczyłam w życiu. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie wszystkie tak to odbierzecie, część przejdzie całkiem obojętnie. Wiara jest czymś bardzo osobistym i indywidualnym, a żeby móc się nią podzielić trzeba odwagi bo zawsze można narazić się na krytykę. Jednak, jeśli choć w jednej z was rozwieje to wątpliwości- dla mnie warto.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
@nafoczka Dziekuje ci bardzo za ten piekne swiadectwo wiary i nadziei. Jest mi bardzo przykro ze musialas tyle przejsc. Ja czesto zapominalam w dobrych chwilach o modlitwie i zycie nauczylo mnie pokory. Teraz czesto zmawiam Psalm 23 i 91 ktore pozwalaja mi przejsc przez te ciezkie chwile. Jestes bardzo silna i wspaniala kobieta. Zycze ci wszystkiego dobrego i duzo szczescia.
@AnetaManiak dobrej i spokojnej nocy dla ciebie i malenstwa. Obys poczula sie lepiej jak najszybciej.
Dobrej nocy dziewczyny ja dzis bylam u mojej przyjaciolki ktora ma piecioro slodkich dzieci czytalam im ksiazki i sie z nimi bawilam. Byla to taki pozytywny i radosny moment jeden z tych krokow w strone nadziei ze u nas tez takie szczescie zamieszka.
Dobrej nocy dziewczyny ja dzis bylam u mojej przyjaciolki ktora ma piecioro slodkich dzieci czytalam im ksiazki i sie z nimi bawilam. Byla to taki pozytywny i radosny moment jeden z tych krokow w strone nadziei ze u nas tez takie szczescie zamieszka.
AnetaManiak
@Abi A. Zobaczysz Kochana, że i Ty i każda z dziewczyn tutaj doczeka tego szczęścia i będziemy napędzać dziewczyny tutaj optymizmem. Niestety nie chciała bym żeby jaka kolwiek dziewczyna jeszcze tutaj trafiła z wiadomych powodów ale wiem, że to jest nie uniknione. Dlatego musimy siebie zawsze podnosić na duchu choćby nie wiem co!!! DOBRANOC[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
bardzo Wam współczuję. Życzę dużo siły na najbliższy czas.Wczoraj o 22.40 urodziła się i jednocześnie odeszła nasza kruszynka Anastazja..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Światełko dla córeczki [*]