reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czesc dziewczyny jak tam poranek ?

@AnetaManiak jak się czujesz opuchlizna zeszła? Co mówią lekarze ?
[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. Jeszcze nie było u Mnie lekarza. Pewnie pierw obejdzie swój oddział dopiero potem zajrzy do Mnie. Opuchlizna jeszcze jest ale już mniejsza. Liczę na to, że dzisiaj Mnie wypuszczą.

A jak tam u Ciebie sprawy się mają?? Jak samopoczucie??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Jeszcze nie było u Mnie lekarza. Pewnie pierw obejdzie swój oddział dopiero potem zajrzy do Mnie. Opuchlizna jeszcze jest ale już mniejsza. Liczę na to, że dzisiaj Mnie wypuszczą.

A jak tam u Ciebie sprawy się mają?? Jak samopoczucie??

Dzis jedyny dzień wolny zaraz wybieram się do rodziców. Samopoczucie takie sobie trochę mam dość pracy a jeszcze koleżanka dzwoniła żebym za nią przyszła odmuwilam ponieważ cały czas pracuje mam 3 dni wolnego na początku miesiąc ale muszę troszkie odpocząć psychicznie od tej pracy. Lubię pomagać i zamieniam się zawsze jak tylko mogę ale już mam po prostu dość. My nadal się staramy codziennie [emoji4] ale większego przekonania nie mam do tego [emoji4] na koniec miesiąca jedziemy na tydzień na mazury nie mogę się doczekać

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx Twoje otoczenie widzę, że źle na Ciebie działa. Musisz Kochana spróbować zmienić nastawieni bo uwierz Mi organizm to wyczuwa. Musisz uwierzyć,.ze w końcu się uda. Dobrze, że chociaż na trochę wyjeżdżacie. Zawsze to jakaś odskocznia od życia codziennego. No a z tą pracą masz racje. Trzeba odpocząć toć nie tylko pracą człowiek żyje. Głowa do góry myśli pozytywne a napewno się uda!!!!!!!![emoji8][emoji8][emoji8]

Hej, trzymajcie za mnie kciuki, bizabieram się dziś za dżem truskawkowy -pierwszy w życiu. Chyba się stara robię :p

Wczoraj coś jeszcze ze mnie laciało. W piątek wyjeżdżamy do moich rodziców na week, więc starania dopiero od niedzieli, wtedy też internety pokaZują dni płodne. Zobaczymy:rofl2:
@Anetka kochana niech oni lepiej Cię tam przetrzymają dopóki wszystko nie zejdzie.
@Ewela może jak zmienicie klimat to pyknie :tak:

@aga_agi no co Ty stara!! To ja bym tak z dniem ślubu musiała powiedzieć bo zaczęłam robić kompoty dżemy marmolady i piec ciasta. No i robią to po dziś dzień. Także spoko nie starzejesz się[emoji8][emoji8][emoji8]po prostu masz dużo czasu. Mmmmm truskawkowy Uwielbiam. No to staranka czas zacząć Kochana!!! A u rodziców się nie da??Niedługo zabiorą Mnie do Mojego lekarza to się coś dowiem.

To czekam na info, colekarz powie.
U rodziców to nie ma szans, w jednym łóżku z młodą śpimy ;)
A takie buty. No tak to już jest większy problem.
Mnie narazie przenieśli na Mój oddział(kuźwa a już miałam nadzieję, że wyjdę dzisiaj). Widziałam, że jest obchód także może czegoś się dowiem.

Raczej dzisiaj nie wyjdę. Jest to i alergia i przeziębienie. Objawia się to w taki sposób bo mam podwyższone hormony jak to w ciąży bywa. Będą się starać żeby ginekolog Mnie dzisiaj zobaczył. Nie mam się denerwować bo nie podadzą mi nic co zaszkodzi kruszynce. Ogólnie fajni lekarze. W 3 naraz Mnie oglądali [emoji12][emoji12][emoji12]

reklama
@AnetaManiak Trzymaj się. Czekam na dobre wiadomości. Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach. Wiem że to trudne i nie ma jak w domu ale lepiej zostać dłużej w szpitalu i niech ci pomogą żebyś wróciła do domy już bez alergii i przeziębienia i mogła cieszyć się ciążą.
Dziewczyną starającym się życzę powodzenia, odprężenia i dwóch kreseczek jak najszybciej. Ja też w to nie wierzyłam ale trzeba się wyluzować i nie myśleć. Ja tak po 2 latach starań zaszłam w ciążę. Wtedy kiedy byliśmy na wyjeździe, odprężyłam się i myślałam że teraz nie będę tym się przejmować pomyśle o problemach po przyjeździe o jakimś może dodatkowym leczeniu. I wtedy się nam udało. Wiem, że łatwo się mówi ale teraz jestem pewna że to działa. Mam to zamiar znów zastosować - oczywiście znów nie wiem jak to osiągnąć.

Do góry