reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Czesc dziewczyny jak tam poranek ?

@AnetaManiak jak się czujesz opuchlizna zeszła? Co mówią lekarze ?
[emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. Jeszcze nie było u Mnie lekarza. Pewnie pierw obejdzie swój oddział dopiero potem zajrzy do Mnie. Opuchlizna jeszcze jest ale już mniejsza. Liczę na to, że dzisiaj Mnie wypuszczą.

A jak tam u Ciebie sprawy się mają?? Jak samopoczucie??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka. Jeszcze nie było u Mnie lekarza. Pewnie pierw obejdzie swój oddział dopiero potem zajrzy do Mnie. Opuchlizna jeszcze jest ale już mniejsza. Liczę na to, że dzisiaj Mnie wypuszczą.

A jak tam u Ciebie sprawy się mają?? Jak samopoczucie??

Dzis jedyny dzień wolny zaraz wybieram się do rodziców. Samopoczucie takie sobie trochę mam dość pracy a jeszcze koleżanka dzwoniła żebym za nią przyszła odmuwilam ponieważ cały czas pracuje mam 3 dni wolnego na początku miesiąc ale muszę troszkie odpocząć psychicznie od tej pracy. Lubię pomagać i zamieniam się zawsze jak tylko mogę ale już mam po prostu dość. My nadal się staramy codziennie [emoji4] ale większego przekonania nie mam do tego [emoji4] na koniec miesiąca jedziemy na tydzień na mazury nie mogę się doczekać

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx Twoje otoczenie widzę, że źle na Ciebie działa. Musisz Kochana spróbować zmienić nastawieni bo uwierz Mi organizm to wyczuwa. Musisz uwierzyć,.ze w końcu się uda. Dobrze, że chociaż na trochę wyjeżdżacie. Zawsze to jakaś odskocznia od życia codziennego. No a z tą pracą masz racje. Trzeba odpocząć toć nie tylko pracą człowiek żyje. Głowa do góry myśli pozytywne a napewno się uda!!!!!!!![emoji8][emoji8][emoji8]

Hej, trzymajcie za mnie kciuki, bizabieram się dziś za dżem truskawkowy -pierwszy w życiu. Chyba się stara robię :p

Wczoraj coś jeszcze ze mnie laciało. W piątek wyjeżdżamy do moich rodziców na week, więc starania dopiero od niedzieli, wtedy też internety pokaZują dni płodne. Zobaczymy:rofl2:
@Anetka kochana niech oni lepiej Cię tam przetrzymają dopóki wszystko nie zejdzie.
@Ewela może jak zmienicie klimat to pyknie :tak:

@aga_agi no co Ty stara!! To ja bym tak z dniem ślubu musiała powiedzieć bo zaczęłam robić kompoty dżemy marmolady i piec ciasta. No i robią to po dziś dzień. Także spoko nie starzejesz się[emoji8][emoji8][emoji8]po prostu masz dużo czasu. Mmmmm truskawkowy Uwielbiam. No to staranka czas zacząć Kochana!!! A u rodziców się nie da??Niedługo zabiorą Mnie do Mojego lekarza to się coś dowiem.

To czekam na info, colekarz powie.
U rodziców to nie ma szans, w jednym łóżku z młodą śpimy ;)
A takie buty. No tak to już jest większy problem.
Mnie narazie przenieśli na Mój oddział(kuźwa a już miałam nadzieję, że wyjdę dzisiaj). Widziałam, że jest obchód także może czegoś się dowiem.

Raczej dzisiaj nie wyjdę. Jest to i alergia i przeziębienie. Objawia się to w taki sposób bo mam podwyższone hormony jak to w ciąży bywa. Będą się starać żeby ginekolog Mnie dzisiaj zobaczył. Nie mam się denerwować bo nie podadzą mi nic co zaszkodzi kruszynce. Ogólnie fajni lekarze. W 3 naraz Mnie oglądali [emoji12][emoji12][emoji12]

reklama
@AnetaManiak Trzymaj się. Czekam na dobre wiadomości. Najważniejsze, że jesteś w dobrych rękach. Wiem że to trudne i nie ma jak w domu ale lepiej zostać dłużej w szpitalu i niech ci pomogą żebyś wróciła do domy już bez alergii i przeziębienia i mogła cieszyć się ciążą.
Dziewczyną starającym się życzę powodzenia, odprężenia i dwóch kreseczek jak najszybciej. Ja też w to nie wierzyłam ale trzeba się wyluzować i nie myśleć. Ja tak po 2 latach starań zaszłam w ciążę. Wtedy kiedy byliśmy na wyjeździe, odprężyłam się i myślałam że teraz nie będę tym się przejmować pomyśle o problemach po przyjeździe o jakimś może dodatkowym leczeniu. I wtedy się nam udało. Wiem, że łatwo się mówi ale teraz jestem pewna że to działa. Mam to zamiar znów zastosować - oczywiście znów nie wiem jak to osiągnąć.

Do góry