@AnetaManiak o matko, ale historia z tymi Twoimi dolegliwościami
no ale najważniejsze, że zostawili Cię na obserwację bo to w tej sytuacji na pewno najlepsze wyjście! Oby szybko ustalili leczenie i była poprawa.
@InezkaK pytanie co prawda było nie do mnie ale powiem Ci jak było u mnie przy clo
w pierwszym cyklu miałam okropne bóle głowy (wcześniej miałam migreny, ale przy clo nasiliły się do meeeeega stopnia), dodatkowo byłam bardzo rozdrażniona, wszystko mnje wkurzało.. W drugim cyklu zero skutków ubocznych, w trzecim niestety przestymulowanie i prawie 6 cm torbiel.
Ale nie ma na to reguły- moja koleżanka nie miała żadnych dolegliwości przy clo, na dodatek zaskoczyła od razu w pierwszym cyklu po prawie 2 latach starań
@alunia87 dziwne trochę że już nie zalecili leczenia-ja bym poszła na Twoim miejscu z tym wypisem do gina i pewnie zaleci coś na zbicie prolaktyny skoro faktycznie zdiagnozowali hiperprolaktynemię. TSH faktycznie masz dość wysokie jal dla starań, mój endokrynolog bardzo pilnował żeby było w okolicy 1. A nie miałaś nigdy problemów z tarczycą?
Co do tych badań co jeszcze na nie czekasz to pewnie rezerwę jajnikową Ci badali