Nusia123
Fanka BB :)
Tak wierze ze sie nam wszystkim uda!!! Ja mam dzis sorki za konkrety skrzepy eh mam nadzieje ze to nie zaburzy zajscia i doniszenia@InezkaK oj jak fajnie, że się w końcu pojawiła!!! Także od środy zacznij brać Clo! A jutro już możesz dzwonić żeby się umówić na monitoring!!! [emoji6][emoji6][emoji6]
@aga_agi nio Ja myślę [emoji12][emoji12][emoji12]bo wiesz Ja ciekawskie jajo muszę zobaczyć tegi "CUKIERECZKA".
@alunia87 mam taką nadzieję, że to o tym świadczy, ponieważ poprzednim razem zdarzały Mi się bardzi rzadko. To jutro jedziesz do szpitala?? Mam nadzieję, że porobią kompleks badań i nic nie znajdą. Będziesz mogła szybko do domku wrócić i zacząć starania. Tylko z pozytywnym nastawieniem!!!!!!![emoji8][emoji8][emoji8]
@xxEwelaxx i jak tam. Od dzisiaj zaczynacie??? Teraz musi się udać i się uda[emoji3]tylko uwierz w to!!!
@mfifi04 Kochana jak się czujesz??? Mam nadzieję, że nic nie boli[emoji8][emoji8][emoji8]
@Nusia123 to teraz razem z dziewczynami zaczynasz nowy cykl. I pamiętaj Ty też musisz uwierzyć, że się uda!!!
@Abi A. Mam nadzieję, że dzisiaj choć troszkę lepszy humor. Pamiętaj pisz do nas!!! Nie zostawimy Ciebie samej. Pomożemy na tyle na ile możemy!!!
Miłej i słonecznej niedzieli życzę Wam wszystkim!!! Oczywiście naszym Ciężaróweczkom również!!![emoji7][emoji7][emoji8][emoji7][emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Milej niedzieli kochane :*"*