reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny pomocy!!! wczoraj poszlam na bete zeby zobaczyc czy juz spadla po samoistnym poronieniu bo w dzien poronienia mialam 568 a dzisiaj sprawdzam wynik na necie a tu 3739 !!! Cholera co jest !

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jest mozliwosc, zebys zaszla w ciaze? Moze bylo jajeczkowanie i doszlo do zaplodnienia.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Dziewczyny poczytalam o tej ciąży pozamacicznej i ja nie mam zadnych objawów. ..nic mnie nie boli...nic mi nie jest...narazie nie ma jeszcze nikogo w gabinecie u gin podjade jeszcze raz ok południa a jak nie to bede dzwonila do skutku

A jest mozliwosc, zebys zaszla w ciaze? Moze bylo jajeczkowanie i doszlo do zaplodnienia.

f2w3yx8d8eesu797.png
Justys bylam 30.05 u gin na kontroli po poronieniu i bylo w lewym jajniku jajeczko bo sam mówił ze ok 1-2 czerwca bylaby mozliwosc zajscia ale dzisiaj jest dopiero 07.06 i tak wysoka beta niemozliwe ...i zrobilam test bo tez pomyslalam ze mogli sie pomylic wynik ale sa dwie krechy

Kurde co się u Ciebie dzieje. Nie wiem a może któreś z wcześniejszych jajeczek było też zapłodnione i dopiero później się zagnieździło. Bo one po zapłodnieniu krążą w macicy od 5 do 12 dni. I w takim wypadku Twoja Beta by się zgadzała

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Justys bylam 30.05 u gin na kontroli po poronieniu i bylo w lewym jajniku jajeczko bo sam mówił ze ok 1-2 czerwca bylaby mozliwosc zajscia ale dzisiaj jest dopiero 07.06 i tak wysoka beta niemozliwe ...i zrobilam test bo tez pomyslalam ze mogli sie pomylic wynik ale sa dwie krechy

No to bardzo dziwne. Najlepiej idz od razu do gina tak jak Ci dzoewczyny mowia.

f2w3yx8d8eesu797.png

Ewela, Aneta dziękuję :)

Inezko rzeczywiście dziwna sprawa z tą Twoją betą.. Ale dziewczyny dobrze piszą-tak naprawdę jest kilka możliwości o czym to może świadczyć i chyba nie ma co gdybać tylko faktycznie najlepiej śmigać do ginekologa niech sprawdzi co jest grane. Daj znać koniecznie po wizycie i trzymam kciuki za mimo wszystko dobre wieści :)

Dorcia trzymam kciuki za niepojawienie się @ ;)

InezkaK dziwne [emoji53].Przy ciąży pozamacicznej chyba nie ma tak wysokiej bety[emoji53].Może gin coś przeoczył ,a był jeszcze pęcherzyk.Ile jesteś po poronieniu?może to młoda ciąża? Dziwnie daj znać co i jak jak będziesz wiedzieć.Oby to nie była pozamaciczna.[emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry