reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gratulacje kochana[emoji5]
To teraz dbaj o siebie[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Janka gratulacje:*
Lenka kciuki zaciśnięte!

Dorcia,Anetka,Ewela,Xssenia jak tam u Was?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jakos sie trzymam. Ale jest inaczej niz w poprzedniej ciazy.. Chodze jak zombie, chce mi sie spac i co chwile mdlosci.. Ale dla kropki wszystko przetrwam. Za tydzien, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Zastanawiam sie tylko czy nie pobrac bety raz jeszcze. Tak kontrolnie.

A jak u was ?:)

I widzisz Kochana[emoji8][emoji8][emoji8] dbaj o siebie i o maleństwo. I już się nie zamartwiaj[emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Janka gratulacje:*
Lenka kciuki zaciśnięte!

Dorcia,Anetka,Ewela,Xssenia jak tam u Was?

Hejka. A u Mnie chyba przyszły dni płodne z tego co zaobserwowałam. Dość późno bo jestem 31dni po poronieniu. Ale lekarz mówił że mogą przyjść nawet dopiero w 4tyg pp. I do tego byłam chora w zeszły tydzień. A co u Ciebie Kochana???

Lenka gratuluje serduszka:*[emoji7]
Xssenia na pewno bedzie dobrze:*a kiedy masz wizyte dokladnie?Nie ma co bety robić..

Aneta to dobrze ze przyszly i jasne po poronieniu wszystko moze byc opoznione a jeszcze choroba mi czasem o tydzien owulacje przesuwała.Działacie?:)

Co u mnie?hmm mdlosci dalej są ale na szczescie juz tylko wieczorami.Tez Xssenia padam na twarz.Jestem aspoleczna i jak zombie:p
W piątek mam prenatalne.Boje się jak szlag![emoji32]

Xssenia na pewno bedzie dobrze:*a kiedy masz wizyte dokladnie?Nie ma co bety robić..

Aneta to dobrze ze przyszly i jasne po poronieniu wszystko moze byc opoznione a jeszcze choroba mi czasem o tydzien owulacje przesuwała.Działacie?:)

Co u mnie?hmm mdlosci dalej są ale na szczescie juz tylko wieczorami.Tez Xssenia padam na twarz.Jestem aspoleczna i jak zombie:p

Tak nie odpuszczam. Będziemy działać. Razem z Mężem stwierdziliśmy, że co ma być to będzie [emoji6][emoji6][emoji6]

Tak nie odpuszczam. Będziemy działać. Razem z Mężem stwierdziliśmy, że co ma być to będzie [emoji6][emoji6][emoji6]

Ja tez tak mowilam co ma byc to będzie i trzymam kciuki za was wszystkie. [emoji12]Beta przyrasta pecherzyk powoli tez rosnie a ja od wczoraj mam lekkie krwawienie i leżę w szpitalu na patologii[emoji26]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez tak mowilam co ma byc to będzie i trzymam kciuki za was wszystkie. [emoji12]Beta przyrasta pecherzyk powoli tez rosnie a ja od wczoraj mam lekkie krwawienie i leżę w szpitalu na patologii[emoji26]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojeju[emoji50] co mówią lekarze??? Musi być dobrze. Może jakiś krwiaczek się zrobił???

reklama

Zobaczysz, że wyniki będą dobre źle rzeczy już za Tobą. Teraz już tylko szczęście i czekać na maleństwo[emoji10][emoji10][emoji10]

Do góry