reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny zrobiłam test z rana.. biel a okresu nie ma, zaczynam się denerwować.. mam delikatne plamienie ale nawet nie wiem czy to można nazwać plamienie.. strasznie się boję nie wiecie co to może być ? Dlaczego tak się stało.. jeśli okres nie przyjdzie do poniedziałku planuje iść do gin .. strasznie się denerwuje

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Boże jak ja trzymam kciuki za Ciebie! Nie trać nadziei, ostatnio też test Ci wyszedł dopiero po kilku dniach od terminu @ a ja wierzę że w końcu się udało! [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Boże jak ja trzymam kciuki za Ciebie! Nie trać nadziei, ostatnio też test Ci wyszedł dopiero po kilku dniach od terminu @ a ja wierzę że w końcu się udało! [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Myślę że to nie ciąża.. tylko chyba coś się stało.. leciutko plamie ale tak różowo.. strasznie się denerwuje odchodzę od zmysłów brak słów :(

Myślę że to nie ciąża.. tylko chyba coś się stało.. leciutko plamie ale tak różowo.. strasznie się denerwuje odchodzę od zmysłów brak słów :(

Nie denerwuj się i nie wkręcaj sobie niestworzonych scenariuszy... Odpręż się sobie w weekend, Może pojedźcie gdzieś na jakąś wycieczkę... Musisz teraz cierpliwie poczekać... Moim zdaniem to dobry znak że plamienie się nie rozkręca

w57v3e3kdnfl41ek.png

Nie denerwuj się i nie wkręcaj sobie niestworzonych scenariuszy... Odpręż się sobie w weekend, Może pojedźcie gdzieś na jakąś wycieczkę... Musisz teraz cierpliwie poczekać... Moim zdaniem to dobry znak że plamienie się nie rozkręca

w57v3e3kdnfl41ek.png
Staram się być spokojna.. Ale test nic nie pokazuje i to mnie męczy.. ze może jednak coś nie Tak, ale poczekam do poniedziałku zobaczymy.

Dziewczyny, w sumie nie wiem gdzie to napisac... ale musze sie wygadac bo dostaje na glowe.

Mnie sie udalo ;) mam termin na tydzien.. i wyczekuje.

I wyczekuje az to sie zacznie.

I nie moge przestac myslec, ze jak ostatnio tak wyczekiwalam skurczy i bolu to byly te dwa tygodnie kiedy czekalam az zaczne ronic.. boje sie. Boje sie jak cholera, ze poszlo tym razem za latwo. Ze nie zasluzylam. Ze na samym koncu cos pojdzie nie tak.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co ty mowisz kochana?! Oczywiscie!!!! Ze sie uda!!!! Jesli tak sie obawiasz jedz na ip i powiedz ze boli cie troszke brzuch to moze zostawia do samego porodu! Bedziesz miala swietna opieke ja bym tak zrobila :) buzki i trzymamy kciuki:):)

Co ty mowisz kochana?! Oczywiscie!!!! Ze sie uda!!!! Jesli tak sie obawiasz jedz na ip i powiedz ze boli cie troszke brzuch to moze zostawia do samego porodu! Bedziesz miala swietna opieke ja bym tak zrobila :) buzki i trzymamy kciuki:):)

Okazala sie to byc przedporodowa zalamka. Stefek urodzil sie wczoraj w poludnie ;)
1494758104-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry