reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Byłam dzisiaj na kontroli u Mojego lekarza. Ładnie się sama oczyściłam także obędzie się bez zabiegu. I nie kazał nam czekać. Jak tylko zacznie się cykl mogę zacząć brać tabletki na stymulację i potem 13dc na kontrolę i zastrzyk. Także podniósł Mnie na duchu [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dzisiaj na kontroli u Mojego lekarza. Ładnie się sama oczyściłam także obędzie się bez zabiegu. I nie kazał nam czekać. Jak tylko zacznie się cykl mogę zacząć brać tabletki na stymulację i potem 13dc na kontrolę i zastrzyk. Także podniósł Mnie na duchu [emoji3][emoji3][emoji3]

Widzisz wszystko się ułoży;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Miffi kochaniutka gratuluje piekne krechy takie mocne. Cudownie ciesze sie razem z Toba.
Ja jestem po 2 @ dzis bedzie pierwsze przytulanko . Oj w tym cyklu bedzie sie dzialo. Oby sie udało
Mam podobnie co prawda ja jestem juz po 3 @ ale będziemy się ostro starać w tym cyklu. Mąż juz jest uprzedzony o tym i nie protestuje [emoji14] jestem w ogóle jakoś mocno zmotywowana na ten cykl, przynajmniej na razie, wyciągnęłam nawet testy owulacyjne które kupiłam zaraz po stracie żeby sobie poprawić nastrój. Dziś wyszedł negatywny ale to dopiero 7dc. Musi byc dobrze! :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam podobnie co prawda ja jestem juz po 3 @ ale będziemy się ostro starać w tym cyklu. Mąż juz jest uprzedzony o tym i nie protestuje [emoji14] jestem w ogóle jakoś mocno zmotywowana na ten cykl, przynajmniej na razie, wyciągnęłam nawet testy owulacyjne które kupiłam zaraz po stracie żeby sobie poprawić nastrój. Dziś wyszedł negatywny ale to dopiero 7dc. Musi byc dobrze! :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No to jedziemy podobnie bo ja mam 6 dc.

reklama
8 lat starałam się o tą ciążę 8lat chciałam zobaczyć te upragnione dwie kreski. I racja też myślę o tym, że inni mogą a Ja nie. Widząc koleżanki które zachodzą od tak w ciążę jedna drugą trzecią. To tylko pytam się dlaczego to nie jestem Ja. Ale jestem po wizycie. Ładnie się oczyściłam. I nie muszę czekać mogę się dalej starać. Dostałam tabletki na kolejną stymulację. Także teraz tylko czekać do tej tak nielubianej i działać

Ja też ciągle myślę o dziecku i nie dobrze tak jest
No ale ja nie potrafię inaczej niestety też wszyscy do około mają dzieci
Tylko mi się nie udaje :-(
Ciężko och ciężko,:-(

Do góry