reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Miałam tak we wrześniu, ostry ból w środku nocy, następnego dnia plamienie i to właśnie było to [emoji4] Odrazu wiedziałam że jestem w ciąży choć żadnych objawów jeszcze nie było [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Dokładnie tak samo. Obudził mnie straszny ból w nocy trwał tylko chwile. A plamienie długo trwało u ciebie? Wybacz że tak dopytuje

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasienka wkoncu się pokazałas [emoji5] co tam u Was ? Ja się znowu martwię wczoraj bo intensywnym sprzątaniu znowu pokazała mi się krew [emoji22] dzisjaj na szczęście już nie ma ale stres został tym bardziej ze nie mam możliwości wybrać się na IP bo jestem sama z córcia mąż za granicą a rodzinka wyjechała wiec kompletnie nie mam jej z kim zostawić [emoji54] zostało mi wierzyć że będzie dobrze i czekać do poniedziałku bo rano jadę odrazu do szpitala.

xnw4s65gte9hv7ri.png
Zaglądam tu codziennie tylko nie bardzo miałam czas się udzielać-ledwo ogarniam wątek październikowy [emoji16] Czuję się bardzo dobrze, rośniemy a Maluszek szaleje w brzuszku, już codziennie czuję ruchy [emoji173] Usg prenatalne wyszło bardzo dobrze, Mamy juz ok 7cm [emoji16] Często tez słucham serduszka detektorem- to mnie bardzo uspokaja [emoji4] Ale niestety mam łożysko przodujące przez co trochę stresu jest... Niby plamień żadnych nie mam Ale muszę uważać na siebie, zero dźwigania i współżycia [emoji6]
A jak Ty się czujesz? Zdiagnozowali Ci skąd te plamienia? Odpoczywaj dużo, bierz leki i wszystko będzie dobrze- ważne że to tylko chwilowe krwawienie...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dokładnie tak samo. Obudził mnie straszny ból w nocy trwał tylko chwile. A plamienie długo trwało u ciebie? Wybacz że tak dopytuje

W zasadzie jeden dzień, ale podobno może trwać dłużej... Wtedy test pozytywny wyszedł mi 3 dni przed terminem @... Tym razem nie miałam już takich objawów a test wyszedł 5 dni przed @ [emoji4]
Myślę że możesz być dobrej myśli, tymbardziej że test już raz wyszedł, a bez powodu druga kreska się nie pojawia [emoji16] Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png

W zasadzie jeden dzień, ale podobno może trwać dłużej... Wtedy test pozytywny wyszedł mi 3 dni przed terminem @... Tym razem nie miałam już takich objawów a test wyszedł 5 dni przed @ [emoji4]
Myślę że możesz być dobrej myśli, tymbardziej że test już raz wyszedł, a bez powodu druga kreska się nie pojawia [emoji16] Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Właśnie. Bardzo się denerwuje. Idę dziś do pracy wiec nie będę tak o tym myśleć. Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Rośnijcie zdrowo. Uważaj na siebie[emoji2] i maluszka[emoji188]

Właśnie. Bardzo się denerwuje. Idę dziś do pracy wiec nie będę tak o tym myśleć. Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Rośnijcie zdrowo. Uważaj na siebie[emoji2] i maluszka[emoji188]

A nie możesz podskoczyć do laboratorium na betę? U mnie w szpitalu jest całą dobę czynne i jak się ładnie uśmiechniesz to nawet w weekend zrobią [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Zaglądam tu codziennie tylko nie bardzo miałam czas się udzielać-ledwo ogarniam wątek październikowy [emoji16] Czuję się bardzo dobrze, rośniemy a Maluszek szaleje w brzuszku, już codziennie czuję ruchy [emoji173] Usg prenatalne wyszło bardzo dobrze, Mamy juz ok 7cm [emoji16] Często tez słucham serduszka detektorem- to mnie bardzo uspokaja [emoji4] Ale niestety mam łożysko przodujące przez co trochę stresu jest... Niby plamień żadnych nie mam Ale muszę uważać na siebie, zero dźwigania i współżycia [emoji6]
A jak Ty się czujesz? Zdiagnozowali Ci skąd te plamienia? Odpoczywaj dużo, bierz leki i wszystko będzie dobrze- ważne że to tylko chwilowe krwawienie...

w57v3e3kdnfl41ek.png
Tak wczesnie czujesz ruchy?

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama

w57v3e3kdnfl41ek.png
To bardzo się ciesze ze u Was wszystko super niech maluszek dalej zdrowo rośnie [emoji5]
Nie wiadomo z kat te plamienia byłam u lekarza dwa tygodnie temu i było ok a teraz coraz bardziej się obawiam ze historia się powtórzy i strasznie się tego boje być może nie jest mi dane mieć drugie dziecko, już sama nie wiem [emoji22]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry