reklama
xssenia
Fanka BB :)
Zanetka kup inny test dla porównania, jakiegos facella albo bobo testa zeby miec porownanie. i idz na bete.Oby tak było dziewczyny jak piszecie ☺ będę testowala dalej ☺
mam nadzieje ze przetrzesz szlaki nasze i teraz bedzie wysyp kreseczek
Zaaaneta trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaaaneta
Znowu mam dziwne przeczucie że to żarty, jutro zrobię kolejny test i zobaczę co wyjdzie...dzięki kochane za wsparcieZanetka kup inny test dla porównania, jakiegos facella albo bobo testa zeby miec porownanie. i idz na bete.
mam nadzieje ze przetrzesz szlaki nasze i teraz bedzie wysyp kreseczek
xssenia
bedzie dobrze ! nie przyjmuje innej opcji do wiadomościZnowu mam dziwne przeczucie że to żarty, jutro zrobię kolejny test i zobaczę co wyjdzie...dzięki kochane za wsparcie
@Zaaaneta ja tam widzę cień na teście Polecam ci test z Rossmana CHECK&GO albo zwykły płytkowy doz z apteki.
Trzymam Kciuki
Witam nowe aniołkowe mamy, bardzo mi przykro
@90_natka cieszę się, że po połówkowym wszystko ok
Ja na połówkowe jestem już umówiona, ale dopiero na 26.05, a taką zwykła wizytę mam za tydzień w czwartek
Trzymam Kciuki
Witam nowe aniołkowe mamy, bardzo mi przykro
@90_natka cieszę się, że po połówkowym wszystko ok
Ja na połówkowe jestem już umówiona, ale dopiero na 26.05, a taką zwykła wizytę mam za tydzień w czwartek
alunia87
Zaaaneta a to nie są te testy z allegro? Dziewczyny pisały że one świrują, raz pokazują dwie kreski a raz nie kup najlepiej apteczny albo facelle i zrób od rana a w środę i tak leć na betę. Trzymam kciuki
Justys będzie dobrze, na pewno wszystko na połówkowym będzie prawidłowo-nie ma innej opcji a znasz już płeć? Czujesz ruchy? a te bóle to może być tak że macica się rozciąga i zaczyna "ćwiczyć" żeby przygotowywać organizm do porodu
Baslan to trzymam kciuki za czwartkową wizytę i później za połówkowe zresztą nie ma innej opcji jak tylko taka, że wszystko będzie dobrze! No ale w ogóle to ale ten czas leci że to już połowa się zbliża
Justys będzie dobrze, na pewno wszystko na połówkowym będzie prawidłowo-nie ma innej opcji a znasz już płeć? Czujesz ruchy? a te bóle to może być tak że macica się rozciąga i zaczyna "ćwiczyć" żeby przygotowywać organizm do porodu
Baslan to trzymam kciuki za czwartkową wizytę i później za połówkowe zresztą nie ma innej opcji jak tylko taka, że wszystko będzie dobrze! No ale w ogóle to ale ten czas leci że to już połowa się zbliża
××Ewela××
Natka tak badałaś tarczyce i nic mi nie wyszło progesteron też badałam
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kochana ja właśnie też zrobiłam test pozytywny. Ale jeszcze nie umiem się z niego cieszyćHej dziewczyny, podzielę się z wami moim przeżyciem
Wstałam dziś rano zmieRzylam temp 36.9 zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale teraz pytanie czy się cieszyć bo w zeszłym miesiącu też miałam pozytywny test i nic z tego nie wyszlo nie potrafię już się cieszyć z dwuch kresek nie wiem co mam myśleć...za godzinę zrobię kolejny test bo mam ich sporo... beta możliwa jest dopiero w srode całe święta modlilam się prosząc Boga o zdrową ciążę bo jestem już na skraju wyczerpania nie wiem co z tego będzie...
Te kreski są wyrazne bardziej widoczne niż te w zeszłym miesiącu...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom