reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zanetka kup inny test dla porównania, jakiegos facella albo bobo testa zeby miec porownanie. i idz na bete.
mam nadzieje ze przetrzesz szlaki nasze i teraz bedzie wysyp kreseczek :)
Znowu mam dziwne przeczucie że to żarty, jutro zrobię kolejny test i zobaczę co wyjdzie...dzięki kochane za wsparcie

@Zaaaneta ja tam widzę cień na teście ;) Polecam ci test z Rossmana CHECK&GO albo zwykły płytkowy doz z apteki.
Trzymam Kciuki :)
Witam nowe aniołkowe mamy, bardzo mi przykro :(
@90_natka cieszę się, że po połówkowym wszystko ok :)
Ja na połówkowe jestem już umówiona, ale dopiero na 26.05, a taką zwykła wizytę mam za tydzień w czwartek ;)

Zaaaneta a to nie są te testy z allegro? Dziewczyny pisały że one świrują, raz pokazują dwie kreski a raz nie :) kup najlepiej apteczny albo facelle i zrób od rana a w środę i tak leć na betę. Trzymam kciuki :)

Justys będzie dobrze, na pewno wszystko na połówkowym będzie prawidłowo-nie ma innej opcji :) a znasz już płeć? Czujesz ruchy? :) a te bóle to może być tak że macica się rozciąga i zaczyna "ćwiczyć" żeby przygotowywać organizm do porodu :)

Baslan to trzymam kciuki za czwartkową wizytę i później za połówkowe :) zresztą nie ma innej opcji jak tylko taka, że wszystko będzie dobrze! No ale w ogóle to ale ten czas leci że to już połowa się zbliża :)

reklama
Hej dziewczyny, podzielę się z wami moim przeżyciem
Wstałam dziś rano zmieRzylam temp 36.9 zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale teraz pytanie czy się cieszyć bo w zeszłym miesiącu też miałam pozytywny test i nic z tego nie wyszlo:frown::frown: nie potrafię już się cieszyć z dwuch kresek :frown::frown: nie wiem co mam myśleć...za godzinę zrobię kolejny test bo mam ich sporo... beta możliwa jest dopiero w srode:frown: całe święta modlilam się prosząc Boga o zdrową ciążę bo jestem już na skraju wyczerpania :frown: nie wiem co z tego będzie...
Te kreski są wyrazne bardziej widoczne niż te w zeszłym miesiącu...
Kochana ja właśnie też zrobiłam test pozytywny. Ale jeszcze nie umiem się z niego cieszyć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry