reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Inezka ale super! Gratuluję wnusi i niech rośnie zdrowo :)

Pyzunia czasami tak niestety jest, że nie ma żadnych niepokojących objawów a kończy się tak a nie inaczej :( ja np. wiedziałam że wyniki usg są złe, że dziecku może w każdej chwili serduszko się zatrzymać a i tak nie miałam żadnych objawów kiedy się tak stało...

Kasia trzymam kciuki za przyszłotygodniowe prenatalne :) my dziś po południu jedziemy na połówkowe 3d i mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

reklama
dziewczynki :) :) pytanie z zupełnie innej beczki... moja chrześnica ma w maju komunię świętą...
ile teraz się daje na komunie? zupełnie nie wiem jak to ugryźć...

dziewczynki :) :) pytanie z zupełnie innej beczki... moja chrześnica ma w maju komunię świętą...
ile teraz się daje na komunie? zupełnie nie wiem jak to ugryźć...
Roznie daja. Nawet 2000zl. Ja mam za rok komunie chrzesnicy i zastanawiam sie nad kupnem dla niej laptopa. Duzo zalezy tez ile na kogo stac.

f2w3yx8d8eesu797.png

Xssenia ja mam komunię córki w tym roku ale szczerze to nigdy się nie zastanawiałam ile się daje. Kogo na co stać. Moja córka ogłosiła że zbiera na teleskop i chciałaby aby każdy kto może troszkę jej pomógł. Ja powiedziałam gościom tylko tyle że nie chcę tabletów i telefonów. Wolałby zestaw fajnych książek.

Działasz codziennie czy co dwa dni? Hmm...ja też nie wiem kiedy owu u mnie więc codziennie się przytulamy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzialamy przedewszystkim jak mamy ochote a i czesto bywa ze maz jest zmeczony bo dziennie wstaje o 4.30 i po pracy jezdzi tez na dzialke roznie z tymi sprawami bywa u nas.

reklama
Mialam odczekac 2 miesiaczki ale nie wytrzymalam i po 1 zaczelismy.
Ja w tamtej ciazy nie mialam zadnych boli brzucha czy plamien niby wszystko idealnie a przeszlam pieklo z diagnozami ( od pozamacicznej przez blixniacza strata jednego dzieciatka bicie serca drugiego i do straty drugiego)
Miffi ja czuje sie fizycznie ok psychicznie kuleje czasem. Nadal jestem na l4 do 24 jak narazie.
Teraz wiosna to i duzo na dzialce dzialam mam nadzieje ze to nie zaszkodzi bo i zdarza sie ciezsze rzeczy robic.

Zafasolkowane moje kochane trzymam kciuki za Was. Uszy do gory . Kochane jak nie my to kto.
Cieszę się że napisałaś. Cały czas siedziałas mi w głowie. Jakoś się ułoży.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry