reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marta a jak byłaś u lekarza to robił Ci usg? Pewnie o tym pisałaś ale ja mogłam przeoczyć [emoji4] pytam bo jestem ciekawa czy w 4 tygodniu jest już zarodek czy tylko pęcherzyk [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Był już malutki zarodek [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Marta a jak byłaś u lekarza to robił Ci usg? Pewnie o tym pisałaś ale ja mogłam przeoczyć [emoji4] pytam bo jestem ciekawa czy w 4 tygodniu jest już zarodek czy tylko pęcherzyk [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana u mnie było widać pęcherzyk w środku ciałko żółte i lekarz powiedział ze chyba widzi maleńki zarodeczek ale nie jest pewny [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Mam nadzieje tylko ze bedzie dobrze wszystko na tym podgladaniu. Umowilam sie 26 marca wiec jeszcze troche czekania przede mną.

Marta wiem ze sie martwisz ale nie wiem czy jest ses sie tak kluc, zwlaszcza ze zyly ci beda potrzebne niedlugo :) co chwile sa pozniej badania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje tylko ze bedzie dobrze wszystko na tym podgladaniu. Umowilam sie 26 marca wiec jeszcze troche czekania przede mną.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba być dobrej myśli choć doskonale wiem, że w naszej sytuacji wcale nie jest to łatwe. Ale kurczę, chyba limit smutków i nieszczęść już wykorzystałyśmy-teraz musi być już tylko dobrze :) mam nadzieję, że jak minie już usg genetyczne i ten tydzień w którym straciłaś Synka to będzie Ci łatwiej przeżywać kolejne dni. Z tego co kojarzę (przepraszam jeśli coś pomyliłam) straciłyśmy ciążę na podobnym etapie (u mnie przełom 15/16tc). U mnie jak minął w poprzedniej ciąży ten 16 tc było mi jakby odrobinę lżej. Oczywiście stres był nadal ogromny, ale mimo wszystko widziałam różnicę w swoim podejściu i myśleniu. Życzę żeby i u Ciebie było podobnie :)

oby to jakoś przetrwać, i potem 16 tydzień
Trzeba być dobrej myśli choć doskonale wiem, że w naszej sytuacji wcale nie jest to łatwe. Ale kurczę, chyba limit smutków i nieszczęść już wykorzystałyśmy-teraz musi być już tylko dobrze :) mam nadzieję, że jak minie już usg genetyczne i ten tydzień w którym straciłaś Synka to będzie Ci łatwiej przeżywać kolejne dni. Z tego co kojarzę (przepraszam jeśli coś pomyliłam) straciłyśmy ciążę na podobnym etapie (u mnie przełom 15/16tc). U mnie jak minął w poprzedniej ciąży ten 16 tc było mi jakby odrobinę lżej. Oczywiście stres był nadal ogromny, ale mimo wszystko widziałam różnicę w swoim podejściu i myśleniu. Życzę żeby i u Ciebie było podobnie :)
dziękuje Ci za dobre słowo, tak straciłam synka w 16 tc, teraz staram sie nie przyzwyczajać co ma być to bedzie ale moze uda sie i tym razem bedzie dobrze.

Hajmal i 90_natka czy wy robiłyscie badania genetyczne po poronieniu bo pleć chyba znałyscie ale przyczyne ? Pytam z ciekawosci bo ja dwa razy poroniłam ale w 10 tygodniu i czekam na wyniki bo tym razem robie badania..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal i 90_natka czy wy robiłyscie badania genetyczne po poronieniu bo pleć chyba znałyscie ale przyczyne ? Pytam z ciekawosci bo ja dwa razy poroniłam ale w 10 tygodniu i czekam na wyniki bo tym razem robie badania..

Hej :) ja robiłam badania z określeniem płci włącznie :) u nas nie wykryto wad...gdzie robisz te badania? Ile czasu już czekasz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez robie okreslenie plci i przyczyne w Katowicach ale dopiero w srode wysłałam w postaci bloczków parafinowych bo niestety przed poronieniem nikt mnie nie poinformował ...

Ja tez robie okreslenie plci i przyczyne w Katowicach ale dopiero w srode wysłałam w postaci bloczków parafinowych bo niestety przed poronieniem nikt mnie nie poinformował ...

Też robiłam w Katowicach :) płeć do końca przyszłego tygodnia będzie,a przyczyny kilka dni później :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry