Nie przejmuj się, dostaniesz leki i unormujesz tą prolaktynę Dżoł dobrze pyta, czy nie byłaś pod wpływem stresu, dzień wcześniej uprawiałaś jakiś sport , a może były seksy z m? To wszystko ma wpływ na wynik. Poziom prolaktyny zmienia się też w ciągu dnia i gin zawsze kazał mi ją badać najszybciej koło 9 rano.
reklama
××Ewela××
Fanka BB :)
Tak bylam na czczo po 8, stres mam cal y czas niestety wysiłku nie miałam ale Za pomialam dowodu i przeleciałam się po schodach do auta nie ukrywam że się zakochałam przy tym ale wątpię żeby to była przyczyną tak wysokiego wynikua jadlas przed badaniem ? bo trzeba byc na czczo, bez wysilku,bez stresu, w godz. 8-10 tip.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Zamachałam sorki za błędy. Sexu nie było bo czytałam ze przed badaniem lepiej nieTak bylam na czczo po 8, stres mam cal y czas niestety wysiłku nie miałam ale Za pomialam dowodu i przeleciałam się po schodach do auta nie ukrywam że się zakochałam przy tym ale wątpię żeby to była przyczyną tak wysokiego wyniku
Lenka232323
Nie załamuj się ją też miałam podwyszana prolektatynyJestem umówiona na piątek ale strasznie się załamałam takim wynikiem
Potem zaszłam w ciąża
Która straciłam niestety
Leki biorę dalej na prolektatyne
Nic się nie bój :-*
××Ewela××
Załamała się po tym wyniku idę do lekarza w piątekNie załamuj się ją też miałam podwyszana prolektatyny
Potem zaszłam w ciąża
Która straciłam niestety
Leki biorę dalej na prolektatyne
Nic się nie bój :-*
samotnaja
Cześć dziewczyny. Szukam dla siebie jakiegoś pocieszenia a wiem doskonale że wy zrozumiecie..
Jestem po trzech poronieniach 7 tydz w kwietniu , 7/8 w sierpniu i teraz 19 stycznia 13/14 tydz.
Myślałam że będzie dobrze. Teraz szukam odpowiedzi na pytanie dlaczego...
Jestem po trzech poronieniach 7 tydz w kwietniu , 7/8 w sierpniu i teraz 19 stycznia 13/14 tydz.
mamaGrzywacza
Zaciekawiona BB
nie ma sie co zalamywac poniewaz przynajmniej juz wiesz co musisz zbic aby prawdopodobnie miec dzidze nic tylko do doktora po tabletki i dzialac
a ja mam do was dziewczyny takie pytanie... czy mierzylyscie temperature bedac na progesteronie i lutinusie rownoczesnie? mam podwyzszona .... chyba przez owulacje... nie wiem czy mierzyc czy to te leki ja podwyzszaja czy po prostu tak po owulacji?? zawsze czulam sie tak po owulacji wiec szczerze powiem to nie wiem co myslec?
a ja mam do was dziewczyny takie pytanie... czy mierzylyscie temperature bedac na progesteronie i lutinusie rownoczesnie? mam podwyzszona .... chyba przez owulacje... nie wiem czy mierzyc czy to te leki ja podwyzszaja czy po prostu tak po owulacji?? zawsze czulam sie tak po owulacji wiec szczerze powiem to nie wiem co myslec?
dżoł
Witaj samotnaja.
Mamy podobne "doswiadczenia" , ja poronilam w marcu, lipcu i teraz 12 stycznia. Robilas jakies badania , cos zlecil gin albo immunolog?
Napisane na iPhone
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy podobne "doswiadczenia" , ja poronilam w marcu, lipcu i teraz 12 stycznia. Robilas jakies badania , cos zlecil gin albo immunolog?
Napisane na iPhone
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Hej bardzo mi przykro z powodu Twoich strat robiłaś jakieś badania ? Brak mi słów mogę sobie tylko wyobrazić przez co przychodziszCześć dziewczyny. Szukam dla siebie jakiegoś pocieszenia a wiem doskonale że wy zrozumiecie..
reklama
Lenka232323
Kochana nie denerwuj się pójdziesz do lekarza dostaniesz leki i wszystko się ułoży
Uda się napewno
Każda z nas pragnie dziecka
Nie każdej z nas się udaje odrazu
Ale uda się napewno