reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ogolnie przed zajsciem w ciaże mialam dni płodne wlaśnie w tym czasie, 18-23 dzien miesiaca. wiec powiem Ci szczerze że się przestraszylam bo wczoraj sobie pobaraszkowaliśmy a mialam ten cykl ze staraniami odczekać.
Nie stresuj się, nawet jeśli zajdziesz w ciążę to tylko się cieszyć [emoji3]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja też zawsze apteczne kupowałam, ale można było zbankrutować przy takich ilościach jakie robiłam [emoji23] Chociaż znalazłam testy Bobo Test Duo (2 testy w pudełku za 10zł) więc nie było źle, ale jak wykupiłam wszystkie w swojej aptece, trzeba było pojedyncze kupować [emoji23]

Może i ja spróbuje teraz mam jeden schowany w szafce a narazie nie chodzę do apteki niech o mnie trochę zapomną heh

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Też zaczeliśmy okolo1,5 tyg po poronieniu. zastanawiam się jak to się ma do owulacji… ginekol kazal mi liczyć od 11.11.br. pierwszy dzień cyklu a ja akurat dziś postanowiłam zbadać sobie szyjkę i jest tak wysoko że wręcz nie wyczuwalna. A to chyba za szybko na owulację, co myślicie?
Ja niestety malo się na tym znam

Ja myślę że już nie ma u mnie pozytywnego nastawienia. Co miesiąc sobie powtarzam ze wrzucam na luz i co miesiąc gdy przychodzi @ się załamuje. Jest mi strasznie ciężko się z tym pogodzić myślę o tym że byłabym już w 5 miesiącu .... wiem ze nie powinnam o tym tak myśleć, w ten sposób ale się nie da myśleć inaczej. Teraz też czuje że ta cholerna @ przyjdzie. W tym miesiącu się już nie nastawiam ;(

Też mam takie myśli jak Ty, co prawda czekam na pierwszą @ po poronieniu, która jak mi się wydaje nigdy nie przyjdzie. A już na pewno nie pomaga mi fakt, że moja szefowa właśnie oznajmiła, że jest w ciąży, zwłaszcza, że zaszła tylko " na pokaz", żeby "wygrać ze mną wyścig ", gdyż wg niej ja jako niemężatka nie mogę mieć dziecka pierwsza. Chora sytuacja.
Jestem z Tobą [emoji9] myślę, że czasem gdy się za bardzo chce los płata figle, bo jak widać nie ma sprawiedliwości.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam takie myśli jak Ty, co prawda czekam na pierwszą @ po poronieniu, która jak mi się wydaje nigdy nie przyjdzie. A już na pewno nie pomaga mi fakt, że moja szefowa właśnie oznajmiła, że jest w ciąży, zwłaszcza, że zaszła tylko " na pokaz", żeby "wygrać ze mną wyścig ", gdyż wg niej ja jako niemężatka nie mogę mieć dziecka pierwsza. Chora sytuacja.
Jestem z Tobą [emoji9] myślę, że czasem gdy się za bardzo chce los płata figle, bo jak widać nie ma sprawiedliwości.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O jaka wiedźma z Twojej szefowej oczywiście z całym szacunkiem, ale ciąża to nie wyścig widać że jest mało dojrzałą osobą. Dawno miałaś poronienie ? Jak długo czekasz na @ ?

Dziewczynki kochane, dajcie sobie czas, pozwolce sobie na zalobe, badzcie dla siebie lagodne. Najwazniejsza jest pasychika, ona cierpi bardziej niz cialo i potrzebuje wiecej czasu na uzdrowienie.
Ja zarzekalam sie, ze nigdy wiecej dzieci, ze nie dam rady przechodzic jeszcze raz przez to, ze moze za 2 lata sprobujemy.
Odpuscilam, pogodzilam sie z tym co sie stalo, minelo niecale 5 miesiecy i zobaczcie, czekam z niecierpliwoscia na @ bo zaczynamy starania :)
I nie moge sie ich doczekac [emoji173]️[emoji4]

Może i ja spróbuje teraz mam jeden schowany w szafce a narazie nie chodzę do apteki niech o mnie trochę zapomną heh

Haha mi też już głupio było bo tylko testy kupowałam [emoji23] Nie chcę wiedzieć co te babki z apteki myślały [emoji12]

Dziewczynki kochane, dajcie sobie czas, pozwolce sobie na zalobe, badzcie dla siebie lagodne. Najwazniejsza jest pasychika, ona cierpi bardziej niz cialo i potrzebuje wiecej czasu na uzdrowienie.
Ja zarzekalam sie, ze nigdy wiecej dzieci, ze nie dam rady przechodzic jeszcze raz przez to, ze moze za 2 lata sprobujemy.
Odpuscilam, pogodzilam sie z tym co sie stalo, minelo niecale 5 miesiecy i zobaczcie, czekam z niecierpliwoscia na @ bo zaczynamy starania :)
I nie moge sie ich doczekac [emoji173]️[emoji4]
A może już w tym miesiącu u Ciebie nie przyjdzie @

reklama
Do góry