kamkaz
Fanka BB :)
Ja pierwszy @ po poronieniu też miałam bardzo obfity ale ja miałam ok 6 tyg po porodzie i zabiegu a nie tak szybko jak Ty więc najlepiej jedź albo do swojego lekarza albo na IP. Zrobią usg i upewnisz się, że wszystko jest dobrzeWitam. Piszę do Was z pytaniem o pierwszą @ po zabiegu. Poroniłam w 9 tc maluszek był rozwinięty na 6tc nie biło serduszko miałam zrobiony zabieg. Była to moja piąta ciąża ale pierwsza stracona.
Po trzech tygodniach miałam straszny ból brzucha który obudził mnie w nocy chciałam już wzywać pogotowie ale po około godz po nospie zaczęło mniej boleć. Następnego dnia miałam delikatne ślady krwi w śluzie i myślałam że może to taka owulacja. Na drugi dzień tej krwi ciut więcej się pokazało dopiero na wieczór było jej więcej i zaczęłam podejrzewać że to może @ a nie owulacja. Dopiero na trzeci dzień krwawiłam mocniej ale już czwartego dnia z godz na godz było coraz mocniej a dzisiaj w nocy to już masakra wstałam kilka razy zalana a rano to już mi po nogach ciekło. Wizytę u lekarza mam za dwa tygodnie ale zaczynam się martwić czy wszystko jest dobrze czy po prostu pierwsza @ taka dziwna i mocna może być.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom