manki3
Fanka BB :)
Taka mam nadzieje, ze to jeszcze nie do konca wyregulowane hormony. Infekcji bakteryjnej nie podejrzewalam, ale tez nigdy nie mialam, za to z drozdzowymi troche sie nacierpialam. Bakteryjne z tego co wiem mozna "wywachac"? A zapach jest normalny, "kwasno-mleczny"MANKI wydaje mi się ze nie masz co panikować po poronieniu hormony jeszcze buzują i moze dlatego śluz ewentualnie może też jakaś bakteria się przypałętała?? kup sobie tantum rosa do podmywania kub kapsułki z kwasu mlekowego na odbudowę flory bakteryjnej. no i oczywiście powiedz o tm na kontroli.
lux to szybko wszystko gotowe masz super ja dopiero tydz temu wózek odebrałam no i jeszcze te kosmetyki.. ech niezorganizowana jestem.. Natanek juz duży chłopak ale ten czas leci
Ja jestem tydZien po zabiegu i plamienia mi juz przeszly.. Wiec nie wem co sie dzieje.. A ciazy nie bierzesz pod uwage? Ja dopiero po @ mam sie wstawic na wizycie.. Ja bym wlasnie nie chciala czekac tych 3 msc, choc wiem ze jest ryzyko ale jesli bedzie wszystko ok to vym chciala spróbować.. Bedzie to bedzie a nie to nie.. Zobaczymy.. Ja na twoim miejscu bym tez probowala tym bardziej ze masz zgode gina.. Moj mi powiedzial ze ok 3 msc przerwy ale jesli zajde sZybciej to tez sie nic nie stanie tylko ze moze sie to powtorzyc.. Ale moze a nie musi.. Nie u wszystkich jest tak samo..
Ciazy nie podejrzewam, tzn nie zeby nie bylo opcji, ale bym sie mocno zdziwila, bo uwazalismy Poza tym teraz znowu mam owulacje, wiec na 99,9% to nie ciaza.
W sumie mam teraz takie wrazenie, ze po 3 ciazach, to juz nawet nie musze testu robic, bo od razu wyczuje co sie swieci