reklama
Bafinka
Fanka BB :)
haha lux widzę ze mały szaleje moja Kornelcia już łagodniej kopie pewnie już miejsca ma mało za to bardziej się rozpycha
igusiad ja czekałam 3 m-ce w tym czasie robiłam badania ale były tu dziewczyny które od razu po poronieniu zaszły i urodziły zdrowe maleństwa jednak nie ma reguły niektóre starają sie już dłuższy czas.. nie ma co gdybać działajcie kciuki zaciśnięte
igusiad ja czekałam 3 m-ce w tym czasie robiłam badania ale były tu dziewczyny które od razu po poronieniu zaszły i urodziły zdrowe maleństwa jednak nie ma reguły niektóre starają sie już dłuższy czas.. nie ma co gdybać działajcie kciuki zaciśnięte
moj i kopie i sie rozpycha, zalezy jak sie ulozy, wczoraj az stopki wypychalhaha lux widzę ze mały szaleje moja Kornelcia już łagodniej kopie pewnie już miejsca ma mało za to bardziej się rozpycha
kiedy wyniki?Zrobilam badania na zespol antyfosfolipidowy i w Luxmedzie zaplacilam 110 zl.
Bafinka
avis to chyba jakiś dobry pakiet masz
Avis
kiedy wyniki?
Wyniki za 5 dni, czyli w piątek na wieczór powinny być.
avis to chyba jakiś dobry pakiet masz
Pani nie za bardzo wiedziała o jakie badania chodzi, ale coś tam znalazła. Mam nadzieję, że chociaż dobre Miałam zlecone ANA1 i ANA2 i antykardiolipinowe IgG i IgM i za to zaplaciłam 110.
oby te wyniki cos pokazalyWyniki za 5 dni, czyli w piątek na wieczór powinny być.
Pani nie za bardzo wiedziała o jakie badania chodzi, ale coś tam znalazła. Mam nadzieję, że chociaż dobre Miałam zlecone ANA1 i ANA2 i antykardiolipinowe IgG i IgM i za to zaplaciłam 110.
reklama
Hej dziewczyny, ja już po testowaniu, niestety jedna krecha ;( no cóż to jeszcze nie był mój czas.
Z resztą narazie faktycznie chyba nie czas, widzę że było by ciężko. Sala mojej córki w szkole jest na samej górze, musze nieść tornister i małą na rękach. Gdybym tamtej ciąży nie poronila, była bym juz teraz w 14 tc. I jakoś sobie nie wyobrażam noszenia tego wszystkiego w ciąży...
Organizacja słabo ; (
Moj mąż wróci z delegacji to musimy przemyśleć jeszcze raz...
Z resztą narazie faktycznie chyba nie czas, widzę że było by ciężko. Sala mojej córki w szkole jest na samej górze, musze nieść tornister i małą na rękach. Gdybym tamtej ciąży nie poronila, była bym juz teraz w 14 tc. I jakoś sobie nie wyobrażam noszenia tego wszystkiego w ciąży...
Organizacja słabo ; (
Moj mąż wróci z delegacji to musimy przemyśleć jeszcze raz...