reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzień dobry.

Aneta trzymam kciuki.
Bafinko ciesze się razem z tobą :)
Lux jak u Ciebie? Kusi cie żeby zrobić test?

Kamkaz usciskaj Piotrusia. .

U mnie objawy @ bardziej intensywne, brzuch częściej i bardziej boli. Więc czekam, ale@ planowo 19.
nie kusi hehe, rano juz myslalam, ze @ przyszla, bo tak brzuch bolal i ma ogrom sluzu, ale u mnie to nie jest wyznacznik, bo ja raz mam posuche przed @ a raz pelno sluzu

Hej dziewczynki. Ja po dwoch usg jednym przez brzuch jednym przez pochwe. Moj fasolek slicznie rosnie bije mu serduszko. Niestety krwiak dalej jest ogromny otoczony świeżą krwią i dlatego dalej plamie i mam bole brzucha. Panj doktor jak zwykle wstawia gadki ze jak cos to oni nic wiecej dla dzidzia zrobic nie beda mogli i nie beda mogli go uratowac. Przeciez to jasne ze robią co moga a ja wien ze moge stracic ciążę. Przy takim krwiaku to chyba jasne. Przykro mi sie tego slucha. Wierze dalej i walcze dalej. Do niedzieli musze zostac na obserwacji.
lez i i nic nie rob!! musi byc dobrze!

mialam maly zapierdziel w pracy, ale juz sie uspokoilo...wczoraj jak bylam placicnza mieszkanie to gadalam z moja lekarka rodzinna (od niej wynajmuje mieszkanie) i ona mi polecila w Poznaniu na Polnej fajna pania doktor ginekolog-endokrynolog, najpierw w maju do tej mojej tu pojde zwyklej ginki i ona tez jest z polnej i moze cos wiecej mi pomoze, pokieruje jakos z tymi moimi wahaniami tsh

Daj znać co.i jak. Oby były dobre nowiny. Trzymam kciuki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zatem wyniki wszystkie Oki i nawet nie wiedziałam a udało się im załatwić kariotyp i jest ok więc jestem szcZęśliwa bo tak to bym miała mnóstwo stresów czekajac na wyniki[emoji5] lekarz stwierdził że to problem z krzepliwoscia bo mam mutacje MtHFR i za wysokie białko C i s ...mam brać od owulacji clexan 0,6 a później może i 0.8 narazie bez refundacji niestety [emoji53]mam skierowanie do hematologa aby sie ludzki trafił i pomógł i dał refundacje...skierowanie do genetyka jeszcze z mężem bo moze jesCze coś trZeba będzie zbadać i skierowanie do psychologa aby postawił mnie do pionu i wsparl...wyprosilam encorton chociaż się bardzo bała dac...mam być ciągle z nią kontakcie i usg robić i encorton wdrożyć jak bedzie pewność że pękł pecherzyk...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki. Ja po dwoch usg jednym przez brzuch jednym przez pochwe. Moj fasolek slicznie rosnie bije mu serduszko. Niestety krwiak dalej jest ogromny otoczony świeżą krwią i dlatego dalej plamie i mam bole brzucha. Panj doktor jak zwykle wstawia gadki ze jak cos to oni nic wiecej dla dzidzia zrobic nie beda mogli i nie beda mogli go uratowac. Przeciez to jasne ze robią co moga a ja wien ze moge stracic ciążę. Przy takim krwiaku to chyba jasne. Przykro mi sie tego slucha. Wierze dalej i walcze dalej. Do niedzieli musze zostac na obserwacji.
Lez grzecznie i oszczędzaj się. Wiem że szpital jest miejscem, gdzie nikt nie chce trafić ale skoro musisz to musisz. Robisz to dla swojej Fasolki która tak dzielnie walczy. Uda się zobaczysz, trzeba w to mocno wierzyć... my tutaj trzymamy mocno kciuki :-)

mialam maly zapierdziel w pracy, ale juz sie uspokoilo...wczoraj jak bylam placicnza mieszkanie to gadalam z moja lekarka rodzinna (od niej wynajmuje mieszkanie) i ona mi polecila w Poznaniu na Polnej fajna pania doktor ginekolog-endokrynolog, najpierw w maju do tej mojej tu pojde zwyklej ginki i ona tez jest z polnej i moze cos wiecej mi pomoze, pokieruje jakos z tymi moimi wahaniami tsh
Słyszałam że właśnie na Polnej są dobrzy specjaliści. Moja siostra w zeszlym roku miala laparoskopie wlasnie na Polnej. A teraz juz jest w 20tc. Dobrze by było, gdybys trafiła na specjalistę który Ci pomoże i niedługo będziesz chwalić się brzuszkiem :-)

Zatem wyniki wszystkie Oki i nawet nie wiedziałam a udało się im załatwić kariotyp i jest ok więc jestem szcZęśliwa bo tak to bym miała mnóstwo stresów czekajac na wyniki[emoji5] lekarz stwierdził że to problem z krzepliwoscia bo mam mutacje MtHFR i za wysokie białko C i s ...mam brać od owulacji clexan 0,6 a później może i 0.8 narazie bez refundacji niestety [emoji53]mam skierowanie do hematologa aby sie ludzki trafił i pomógł i dał refundacje...skierowanie do genetyka jeszcze z mężem bo moze jesCze coś trZeba będzie zbadać i skierowanie do psychologa aby postawił mnie do pionu i wsparl...wyprosilam encorton chociaż się bardzo bała dac...mam być ciągle z nią kontakcie i usg robić i encorton wdrożyć jak bedzie pewność że pękł pecherzyk...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jednym słowem wizyta się udała. Oby jeszcze wizyty u specjalisty wyszły pomyślnie. Wierzę że Ci się uda. Jestem po Twojej stronie i trzymam kciuki aby się w końcu udało[emoji1]

reklama
Słyszałam że właśnie na Polnej są dobrzy specjaliści. Moja siostra w zeszlym roku miala laparoskopie wlasnie na Polnej. A teraz juz jest w 20tc. Dobrze by było, gdybys trafiła na specjalistę który Ci pomoże i niedługo będziesz chwalić się brzuszkiem :-)

dzwpnilam tam i wyglada to tak...chodzi o to, ze jesli choruje przelwekle na tarczyce to mnie nie przyjma...jesli mam jej wahania to jak skieruje mnie dermatolog/ginekolog/rodzinny to mnie przyjma..i jak pojde w maju do mojej ginki i ona by mi dala skierowanie to najblizszy termin na sierpnia u tej endo-gin..

Do góry