G
gość_forum
Gość
Leż i nogi do góry &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie kusi hehe, rano juz myslalam, ze @ przyszla, bo tak brzuch bolal i ma ogrom sluzu, ale u mnie to nie jest wyznacznik, bo ja raz mam posuche przed @ a raz pelno sluzuDzień dobry.
Aneta trzymam kciuki.
Bafinko ciesze się razem z tobą
Lux jak u Ciebie? Kusi cie żeby zrobić test?
Kamkaz usciskaj Piotrusia. .
U mnie objawy @ bardziej intensywne, brzuch częściej i bardziej boli. Więc czekam, ale@ planowo 19.
lez i i nic nie rob!! musi byc dobrze!Hej dziewczynki. Ja po dwoch usg jednym przez brzuch jednym przez pochwe. Moj fasolek slicznie rosnie bije mu serduszko. Niestety krwiak dalej jest ogromny otoczony świeżą krwią i dlatego dalej plamie i mam bole brzucha. Panj doktor jak zwykle wstawia gadki ze jak cos to oni nic wiecej dla dzidzia zrobic nie beda mogli i nie beda mogli go uratowac. Przeciez to jasne ze robią co moga a ja wien ze moge stracic ciążę. Przy takim krwiaku to chyba jasne. Przykro mi sie tego slucha. Wierze dalej i walcze dalej. Do niedzieli musze zostac na obserwacji.
Zatem wyniki wszystkie Oki i nawet nie wiedziałam a udało się im załatwić kariotyp i jest ok więc jestem szcZęśliwa bo tak to bym miała mnóstwo stresów czekajac na wyniki[emoji5] lekarz stwierdził że to problem z krzepliwoscia bo mam mutacje MtHFR i za wysokie białko C i s ...mam brać od owulacji clexan 0,6 a później może i 0.8 narazie bez refundacji niestety [emoji53]mam skierowanie do hematologa aby sie ludzki trafił i pomógł i dał refundacje...skierowanie do genetyka jeszcze z mężem bo moze jesCze coś trZeba będzie zbadać i skierowanie do psychologa aby postawił mnie do pionu i wsparl...wyprosilam encorton chociaż się bardzo bała dac...mam być ciągle z nią kontakcie i usg robić i encorton wdrożyć jak bedzie pewność że pękł pecherzyk...Daj znać co.i jak. Oby były dobre nowiny. Trzymam kciuki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lez grzecznie i oszczędzaj się. Wiem że szpital jest miejscem, gdzie nikt nie chce trafić ale skoro musisz to musisz. Robisz to dla swojej Fasolki która tak dzielnie walczy. Uda się zobaczysz, trzeba w to mocno wierzyć... my tutaj trzymamy mocno kciuki :-)Hej dziewczynki. Ja po dwoch usg jednym przez brzuch jednym przez pochwe. Moj fasolek slicznie rosnie bije mu serduszko. Niestety krwiak dalej jest ogromny otoczony świeżą krwią i dlatego dalej plamie i mam bole brzucha. Panj doktor jak zwykle wstawia gadki ze jak cos to oni nic wiecej dla dzidzia zrobic nie beda mogli i nie beda mogli go uratowac. Przeciez to jasne ze robią co moga a ja wien ze moge stracic ciążę. Przy takim krwiaku to chyba jasne. Przykro mi sie tego slucha. Wierze dalej i walcze dalej. Do niedzieli musze zostac na obserwacji.
Słyszałam że właśnie na Polnej są dobrzy specjaliści. Moja siostra w zeszlym roku miala laparoskopie wlasnie na Polnej. A teraz juz jest w 20tc. Dobrze by było, gdybys trafiła na specjalistę który Ci pomoże i niedługo będziesz chwalić się brzuszkiem :-)mialam maly zapierdziel w pracy, ale juz sie uspokoilo...wczoraj jak bylam placicnza mieszkanie to gadalam z moja lekarka rodzinna (od niej wynajmuje mieszkanie) i ona mi polecila w Poznaniu na Polnej fajna pania doktor ginekolog-endokrynolog, najpierw w maju do tej mojej tu pojde zwyklej ginki i ona tez jest z polnej i moze cos wiecej mi pomoze, pokieruje jakos z tymi moimi wahaniami tsh
Jednym słowem wizyta się udała. Oby jeszcze wizyty u specjalisty wyszły pomyślnie. Wierzę że Ci się uda. Jestem po Twojej stronie i trzymam kciuki aby się w końcu udało[emoji1]Zatem wyniki wszystkie Oki i nawet nie wiedziałam a udało się im załatwić kariotyp i jest ok więc jestem szcZęśliwa bo tak to bym miała mnóstwo stresów czekajac na wyniki[emoji5] lekarz stwierdził że to problem z krzepliwoscia bo mam mutacje MtHFR i za wysokie białko C i s ...mam brać od owulacji clexan 0,6 a później może i 0.8 narazie bez refundacji niestety [emoji53]mam skierowanie do hematologa aby sie ludzki trafił i pomógł i dał refundacje...skierowanie do genetyka jeszcze z mężem bo moze jesCze coś trZeba będzie zbadać i skierowanie do psychologa aby postawił mnie do pionu i wsparl...wyprosilam encorton chociaż się bardzo bała dac...mam być ciągle z nią kontakcie i usg robić i encorton wdrożyć jak bedzie pewność że pękł pecherzyk...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
dzwpnilam tam i wyglada to tak...chodzi o to, ze jesli choruje przelwekle na tarczyce to mnie nie przyjma...jesli mam jej wahania to jak skieruje mnie dermatolog/ginekolog/rodzinny to mnie przyjma..i jak pojde w maju do mojej ginki i ona by mi dala skierowanie to najblizszy termin na sierpnia u tej endo-gin..Słyszałam że właśnie na Polnej są dobrzy specjaliści. Moja siostra w zeszlym roku miala laparoskopie wlasnie na Polnej. A teraz juz jest w 20tc. Dobrze by było, gdybys trafiła na specjalistę który Ci pomoże i niedługo będziesz chwalić się brzuszkiem :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom