reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
lux i jak @ przyszła??

Powiedzcie mi dziewczyny robiłyście/robicie test ten przesiewowy na Downa? bo ja zastanawiam sie czy robić.. w sumie nic nie zmieni bo i tak urodzę a choroba jest nieuleczalna a powiem szczerze że jesteśmy pod kreską przez te wszystkie leki i wizyty to ok (600 zł na m-c) a badanie kosztuje 350zł wiec też sporo...

Bafinko ja tych badań nie robiłam. Wg mnie szkoda tylko tych pieniędzy bo i tak nawet gdyby nic nie zrobisz. A za tą kwotę możesz kupić coś maleństwu. Wszystko zależy od tego czy w razie czegoś była byś gotowa usunąć ciążę, bo ja akurat nie i to było dla mnie zbyteczne

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bafinko z synkiem nie robilam. Z blizniakami dalam sie namowic ale badania lekarz nie zrobil bo dzieci nie zyly. Jak donosze to nie bede teraz robic. To badanie jakos tak mi niepotrzebne połówkowe jest moim zdaniem ważniejsze bo lepiej wszystko mozna ocenic :)

Kamkaz mój aniele :) z mężem w pt po jego przyjeździe była awantura, taka na oczyszczenie atmosfery, po której było ok.Wczoraj się starał, nawet na obiad nas zabrał, wino wieczorem ze mną wypił itp.Zobaczymy jak to będzie.
Na @ czekam i na pewno przyjdzie, bo nawet piersi bardzo nie bolą.

Lux a jak u ciebie?​

reklama
Do góry