reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
nie testuje, a po co? zeby jedna kreske zobaczyc?
cykle mam rowne 28 dni wiec dzis powinna sie zjawic szanowna
Jak do jutra nie dostaniesz to testuj kochana bo my w niepewnosci zyc bedziemy u mnie przy takich samych cyklach slaba kreseczka juz w 28 dniu sie pokazala
Bafinka
lux&&&&&&&&&&&&&&& żeby nie przyszła
Bafinka
lux i jak @ przyszła??
Powiedzcie mi dziewczyny robiłyście/robicie test ten przesiewowy na Downa? bo ja zastanawiam sie czy robić.. w sumie nic nie zmieni bo i tak urodzę a choroba jest nieuleczalna a powiem szczerze że jesteśmy pod kreską przez te wszystkie leki i wizyty to ok (600 zł na m-c) a badanie kosztuje 350zł wiec też sporo...
Powiedzcie mi dziewczyny robiłyście/robicie test ten przesiewowy na Downa? bo ja zastanawiam sie czy robić.. w sumie nic nie zmieni bo i tak urodzę a choroba jest nieuleczalna a powiem szczerze że jesteśmy pod kreską przez te wszystkie leki i wizyty to ok (600 zł na m-c) a badanie kosztuje 350zł wiec też sporo...
kamkaz
Bafinko ja tych badań nie robiłam. Wg mnie szkoda tylko tych pieniędzy bo i tak nawet gdyby nic nie zrobisz. A za tą kwotę możesz kupić coś maleństwu. Wszystko zależy od tego czy w razie czegoś była byś gotowa usunąć ciążę, bo ja akurat nie i to było dla mnie zbyteczne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Bafinko z synkiem nie robilam. Z blizniakami dalam sie namowic ale badania lekarz nie zrobil bo dzieci nie zyly. Jak donosze to nie bede teraz robic. To badanie jakos tak mi niepotrzebne połówkowe jest moim zdaniem ważniejsze bo lepiej wszystko mozna ocenic
kamkaz
Chciejka jak kochana sytuacja u Ciebie? Napisz w wolnej chwili co u Ciebie bo cały czas jesteś w mojej głowie i myślę o Tobie
chciejka32
Kamkaz mój aniele z mężem w pt po jego przyjeździe była awantura, taka na oczyszczenie atmosfery, po której było ok.Wczoraj się starał, nawet na obiad nas zabrał, wino wieczorem ze mną wypił itp.Zobaczymy jak to będzie.
Na @ czekam i na pewno przyjdzie, bo nawet piersi bardzo nie bolą.
Lux a jak u ciebie?
Na @ czekam i na pewno przyjdzie, bo nawet piersi bardzo nie bolą.
Lux a jak u ciebie?
reklama