reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej ja dziś wpadłam w wir sprzątania.

Lux śluz biały gesty, sporo.Piersi bolą, czyli standard jak co miesiąc.
Bije się z myślami co zrobić z weekendem, bo M wraca. Niby jakaś skrucha jest, ale jak dla mnie za mała. A czy rozwiązaniem jest wyjazd? Hmm sama nie wiem.

Chciejka rozumiem że masz dylemat. W.weekend w domu bedziecie mogli.szczerze porozmawiać i może pomóc odbudować Wasze relacje. Z kolei jak.pojedziesz może coś zrozumie.ale pamietaj, że moze też byc odwrotny skutek. Powie że skoro Ty wyjeżdżasz to on może robić to samo a wtedy może być jeszcze gorzej. Może ale wcale nie musi. Trudna sprawa przed Toba i.co.najwazniejsze coraz mniej czasu. Może faktycznie coś zrozumial na tym wyjeździe i w weekedn.będzie chciał naprawić swoje błędy? Nie wiem trudny wybór. Ja osobiscie chyba bym została i.zobaczyla. jezeli np cos bedzie nie tak.to.wyjechalabym w sobotę rano i do widzenia.ale absolutnie mna sie nie sugeruj. Rob tak, jak.podpowiada Ci rozum i serce

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry