reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Po przyroście bety wiadomo czy zarodek sie prawidłowo rozwija :) ja robie jutro i w sobotę bo mój mi kazał trzy zrobić i robie to też dla własnego spokoju :)

reklama
No właśnie tego się trochę boje bo wlew działa na teraz i tani nie był. I w razie czego wszystko wywalone w błoto. Ale zalozenie jest takie że jutro beta minimum 25-30! I tak musi być! !! :-)

Dziewczyny gratulacje!!!!!!!

Ale dobrze zaczął się ten miesiąc :) trzymam kciuki aby to nie był koniec i wysyp ciąż dopiero się zaczął :)

U mnie 28 tydzień trwa :) nie obejrzę się a będę tulic Zuzie :)

Kurcze bafinko.. 2? A byłaś na monitoringu po pregnylu (przepraszam, nie pamiętam)? Może pęcherzyk nie pękł i stąd wydłużenie cyklu?

Hej
Bafinka, jak sytuacja?
MisiaMonisia, kiedy testujesz?
Beti, trzymam mocno kciuki za piekną betę! Daj znać!
Anncka, Zuzia piękne imię, my rozważaliśmy Antosię, Zuzię, albo Wiktorię ale będzie Olivier :-) albo Olaf :-)

reklama
Do góry