reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dziewczyny podczytuje was caly czas.... od mojego poronienia w kwietniu zeszlego roku:((( staramy sie znowu od wrzesnia i ehhh kurde nic, ciagle jestem na leku obnizajacym prolaktyne, moze dlatego sie nie udaje?? ciesze sie calym sercem z waszych betek i gratuluje oby ciaza wam szybko i zdrowo minela!!! a w srodku chce mi sie wyc, jutro mam termin @ i dzis test negatywny..... znowu i znowu i znowu....trace nadzieje powoli:(((

migduch kochana nie możemy się poddawać!!!! mnie też dziewczyny wczoraj wkręciły i poszłam na betę i podłamałam sie trochę ale na poprawę humoru przyszła w nocy @ I NOWY CYKL ZACZĘTY:) a nowy cykl to nowe szanse i nadzieje:) leki dalej biorę i zobaczymy:) może tym razem będę miała więcej szczęścia:) musi się nam udać!!! zobacz ile tu dziewczyn przychodzi i każda wcześniej czy później otrzymuje to czego pragnie!! cyc do góry i do walki:):):)

beti marta gratuluję przyrostu!!! samych pięknych wyników życzę:)
ja sama nie jestem fanką bety bo strasznie się denerwuję.. w ostatniej ciązy to prawie mdlałam jak miałam ją odebrać.. u mnie beta wzrastała dobrze do 50 tys a ciąza się nie rozwijała.. więc nie zawsze przyrost oznacza że wszystko ok a stres może dodatkowo zaszkodzić..

Bafinka o to ten miesiać może uda się i nam, Ja @ widze już jak się podcieram, więc jutro będe pewnie umierać.

Migduch Ciebie też łapiemy za rękę i może we 3 nam się uda.

Ja dziś zrozumiałam jedno,
ciesze się, że w koło mam cudownych ludzi, którzy mnie wspierają i chcą aby udało mi się zajść w ciąże i ją szczęśliwie donosić. Na pewno się kiedyś uda....wierze wt to

reklama
Do góry