reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

no mi ta lutealna sie dluzy masakrycznie, ja dzis jestem jakos 5, max 6 dpo i ja nie wiem jak dotrwam do przyszlego tygodnia:D

reklama
Dziewczyny mam wyniki. Beta pokazuje że w ciąży nie jestem.
Nie wiem co myśleć,
Albo rozregulował mi się cykl, albo jakieś paskudstwo się zrobiło, albo @ przyjdzie jutro albo nie wiem kiedy. Szkoda :(

Załączniki

• 20160203_163838_HDR.jpg
    20160203_163838_HDR.jpg
    263,1 KB · Wyświetleń: 49
Mania przykro mi :(
Teraz tak pomyślałam, że może zrobie jak @ nie przyjdzie jeszcze dla świętego spokoju w piątek bete, bo moja lekarka dopiero w poniedziałek wraca. Może przesunął mi się cykl i zrobiłam za wcześnie bete.? Doradzcie coś laski.
Bo miesiąc był baardzo owocny z mężem.

no właśnie w tym miesiącu tak na prawdę to ciężko ustalić, bo ostatnia @ przyszła 5 dni szybciej niż miała i cykl trwał 27 dni, a nie jak zawsze 32. Aplikacja mi wyliczyła owu 17 stycznia

A u mnie przyszła 4 dni puzniej a owu miałam w 14 dniu,no ale ja miałam stymulowany i monitorowany wiec wiem dokladnie kiedy,poczekaj do piątku dla własnego spokoju zrób bete,bedziesz pewna :) jak ma Cie to uspokoić :)

Zobaczymy, przede wszystkim mam nadzieję, że wszystko ze mną jest oki, a nie jeszcze coś się pojawiło.

Mania jak nie wiesz kiedy była owu to ciężko powiedzieć czy beta nie była zrobiona za wcześnie. Niestety zostaje Ci czekać cierpliwie... ja w 33 dc miałam betę negatywną a w 37dc już "lekko" pozytywną (lekko bo wynik tylko w okolicy 14 miałam), owulację miałam w tamtym cyklu ok 26dc. Także wszystko jest możliwe :)

Chciejka super, że jest zielone światło :) oby tylko nadżerka szybko została wyleczona i już w ogóle super będzie :)

trzymam kciuki za wszystkie &&&&

reklama
Mój estradiol spadkowy więc póki co na ciążę się nie zanosi... ale nie można jej na 100% wykluczyć. Ja czuję że nie ma ale zobaczymy we wtorek testuje i odstawiam leki. ..

Do góry