reklama
mania2401
Fanka BB :)
G
gość_forum
Gość
Mania przykro mi
mania2401
Teraz tak pomyślałam, że może zrobie jak @ nie przyjdzie jeszcze dla świętego spokoju w piątek bete, bo moja lekarka dopiero w poniedziałek wraca. Może przesunął mi się cykl i zrobiłam za wcześnie bete.? Doradzcie coś laski.Mania przykro mi
Bo miesiąc był baardzo owocny z mężem.
G
gość_forum
Gość
A kiedy miałaś owu?
G
gość_forum
Gość
A u mnie przyszła 4 dni puzniej a owu miałam w 14 dniu,no ale ja miałam stymulowany i monitorowany wiec wiem dokladnie kiedy,poczekaj do piątku dla własnego spokoju zrób bete,bedziesz pewna jak ma Cie to uspokoić
Mania jak nie wiesz kiedy była owu to ciężko powiedzieć czy beta nie była zrobiona za wcześnie. Niestety zostaje Ci czekać cierpliwie... ja w 33 dc miałam betę negatywną a w 37dc już "lekko" pozytywną (lekko bo wynik tylko w okolicy 14 miałam), owulację miałam w tamtym cyklu ok 26dc. Także wszystko jest możliwe
Chciejka super, że jest zielone światło oby tylko nadżerka szybko została wyleczona i już w ogóle super będzie
trzymam kciuki za wszystkie &&&&
Chciejka super, że jest zielone światło oby tylko nadżerka szybko została wyleczona i już w ogóle super będzie
trzymam kciuki za wszystkie &&&&
reklama
martaha123
Mój estradiol spadkowy więc póki co na ciążę się nie zanosi... ale nie można jej na 100% wykluczyć. Ja czuję że nie ma ale zobaczymy we wtorek testuje i odstawiam leki. ..