kamkaz
Fanka BB :)
Chciejko baardzo dziękuję Ci za życzenia. Mam nadzieję że się spełnią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
martwilam sie, bo balam sie, ze waga taka wplynie na moja owu, ale mam piekna owu, widoczna, odczuwalna i okes tez przychodzi w terminie, nie wiem czy ja sie martwie, ile masz wzrostu? ja 161 cmHej
Kamkaz najlepszego;-)
Doris nie chciłałabym Cię martwić ale do mnie najgorsze mdłości przyszły od 9-11 tyg a teraz znowu zaczełam być straszliwie śpiąca...
Ale co tam takie dolegliwości najważnijsze, ze wszystko jest w pożądku. Ja wczoraj byłam na USG prenatalnym wraz z mężem i pooglądaliśmy sobie wszystko dokładnie Maluszek ma 6,5 cm i jak do tej pory rozwija się prawidłowo. We wszystkich tych wskaźnikach nic niepokojącego nie wyszło. Jestem trochę uspokojona bo strasznie się denerwowałam czy bedzie wszystko ok. Całą noc nie spałam ale udało się wszystko. Teraz tylko te nieszczęsne Święta przetrwać jakoś... W tamtym roku miałam zabieg 2dni przed wigilią przez co moje postrzeganie świąt się nieco zmieniło.
Luxuorius nie przejmowałabym się tak wagą ja od zeszłego roku po poronieniu dałam sobie spokój z dietami bo ja też ciągle musze być na diecie żeby "normalnie" wyglądać i zachorowałam na tarczyce w efekcie czego przytyłam ponad 10kg ale jak widać na razie nie przyczyniło się to negatywnie do ciąży. Zresztą jak byłam w ciąży z córką to też tyle ważyłam i wszystko było ok. na tą chwile jak zaszłam to ważyłam 98 a teraz jest 13 tydz i waże 96 więc minus mam na razie;D