reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia. Stara już jestem i tyle. Teraz szykuję się na konsultację do ortopedy i ma mi wypisać zaświadczenie o cc. Mam cichą nadzieję że na dniach urodzę. Zresztą mogłabym nawet dzisiaj

powiedzcie mi, czy bol piersi zaraz po okresie, jeszcze przed owu jest normalny? czy to objaw np zbyt wysokiej prl? w tym cyklu bardzo mnie bolaly piersi zraz po @

Luxorius, ja nie miałam nigdy problemów z prolaktyną więc nie wiem czy bolą jak się ma złe wyniki. Może dziewczyny się wypowiedzą. jak z Twoimi starankami?
ja mam przerwe od maja i wracamy do staran na przelomie lutego i marce, tylko ta moja nadwaga mnie nurtuje, bo nie moge schudnac i oscyluje miedzy 96-98 i nie chce isc w dol mimo diety, nie wiem moze za malo ruchu mam heh, caly dzien w pracy, wracam to ciemno i mi sie juz nic nie chce.
jak sie czujesz?

A badałas sobie tsh, ft3, ft4? Może masz niedoczynność i dlatego mimo stosowania diety waga nie spada. czemu zrobiliście tak długą przerwę w starankach?
Ja czuję się lepiej niż na początku ciąży, znacznie lepiej. Mam nadzieję, że już teraz nie wrócą mi te straszne mdłosci i senność.

reklama
Hej dziewczyny!

Kamkaz wszystkiego najlepszego, zdrowia, miłości, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia najskrytszych marzeń.
Bafinko u lekarza jeszcze nie byłam. Mam tyle pracy, że na nic czasu nie mam..pozdrawiam was wszystkie:)

Do góry