reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Bafinka jak sie czujesz...?
czuje sie ogólnie ok ale nadal plamie.. nie leci dużo bo wystarczy wkładka ale czasami są tam małe skrzepy.. i martwię się bo poprzednim razem tak nie było.... muszę zadz i umówić się na kontrolę to się trochę uspokoję tymczasem trzymam kciuki za twoją owu niech fasolka kiełkuje&&&&&&&&&&&&& czas na dobre wieści na wątku
kamkaz jak wizyta???? jesteś taka dzielna dasz rade nie wiem czy nie przeoczyłam wiesz kogo nosisz pod serduszkiem???
beti jak u ciebie??
anecka jak twoja fasolka????
agawa śliczna czapeczka żałuję ze ja nie mam takich zdolności.. bardzo bym chciała nauczyć się szyć na maszynie... miałam plan nauczyć się w ciąży no ale cóż...
happy powtarzałaś betę??
migduch
Bafinka, ja tez plamilam tylko ja nie mialam zabiegu, wszystko o zywscilo sie samoistnie. Wg mnie jesli sa skrzepy to dobry znak bo to znaczy ze sie ladnie oczyszczasz, ale tak czy siak dobrze ze chcesz sie umowic na wizyte, ja po poronieniu bylam u lekarza praktycznie co tydzien- dwa i sprawdzalismy co sie tam na dole dzieje
Beti39 dziekuje Jestem spokojniejsza, bo wiem ze leki dzialaja, owu wystepuje a to juz super wiadomosc. Moj gin jest super i ciesze sie, ze do niego trafilam. Mam testowac w terminie @ zeby ewentualnie przestac brac norprolac albo dupka, w zaleznosci co tam sie zadzieje. Oczywiscie nie robie sobie jakichs wielkich nadziei bo nawet zdrowe kobiety w cyklu maja ok 30% szans na zajscie w ciaze wiec to ze owu byla i byly starania to jeszcze nic nie znaczy, ale przynajmniej wiem, ze ten cykl nie byl stracony i ze probowalismy A co u ciebie slychac??
Beti39 dziekuje Jestem spokojniejsza, bo wiem ze leki dzialaja, owu wystepuje a to juz super wiadomosc. Moj gin jest super i ciesze sie, ze do niego trafilam. Mam testowac w terminie @ zeby ewentualnie przestac brac norprolac albo dupka, w zaleznosci co tam sie zadzieje. Oczywiscie nie robie sobie jakichs wielkich nadziei bo nawet zdrowe kobiety w cyklu maja ok 30% szans na zajscie w ciaze wiec to ze owu byla i byly starania to jeszcze nic nie znaczy, ale przynajmniej wiem, ze ten cykl nie byl stracony i ze probowalismy A co u ciebie slychac??
Izka87
Dziewczyny melduje, ze dzisiaj po 13stej przyszla na swiat Kaja, 54 cm i 3750 g, jest CUDOWNA!! Niestety nacieszylam sie nia tylko 20 min bo ma problemy z oddychaniem i jest w inkubatorze. Trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze
kamkaz
Izka gratuluję Kochana. Wierzę że Kaja szybko do Ciebie wróci. Zobaczysz będzie wszystko dobrze
ania_kropla
Izka gratulacje:-)
reklama
G
gość_forum
Gość
Witam się wieczorowo,ja zdecydowałam o kolejnym IUI.Cykl stymulowany puregonem dziś 14 dzień i nie jest za dobrze bo jajca kiepsko rosna :-(w sobotę miała być IUI ale przepisał kolejny puregon i kłuję sie dalej :-( w sobotę kolejne podglądanie,zobaczymy co wtedy,ja chyba zbankrutuję!!!!